snygga skor måste vara med fina byxor

Jämför med många kvinnor är strikt till skor bär de flesta män inte bryr sig om skor alls. Jag vet att många män kommer att bära ett par kontor sko för att arbeta, och inte ändra på det efter att få ledigt från arbetet. Även många killar bära skor olämpligt att matcha dålig färg eller kläder stil.
Principen att bära herrskor är:
Ett. Kom ihåg att plocka ett par matchande skor, såsom att vara mörkare än byxorna.
2. Även om inte alla kan se dina strumpor i skon, kommer en dålig match i ett ögonkast ser så illa
Tre. Om du skulle bära ett bälte, måste skorna vara matcha till det, eftersom bandet kan vara mycket olika färger och inte alla färger sko kan vara lämpliga

herrskor för jeans
Jeans kan ser bra ut med nästan vilken färg som helst, med undantag för de skor med ljusa och skinande färger.
Stövlar, sneakers, loafers och sandaler lätt kan matchas med jeans, innebär detta en typ av skjorta hjälper dig välja skor på ett bekvämt sätt.
Till exempel kan en sportig, pikétröja arbeta med en dagdrivare, t-tröjor match med sneakers eller retro-stil skor, långa, artsy button-downs match med sandaler eller nu stilar mode.

herrskor för casual byxor
Oavsett vad du heter skorna, det finns verkligen så många typer av loafers, Oxford och andra stilar av skor kan fungera bra med casual byxor
För att uppnå det utseende, kan du göra ornamentik och stil av skon säker och det kommer naturligt
Exempelvis dressy sida med lite mer tassle eller ett spänne, causual sida med lite mer vävt mönster eller tung sömmar.

herrskor för klänning byxor
För att matcha klänning byxor, skulle du bättre välja skor som du kan bära med en kostym, kommer glansigare material gör skorna dressier. Byxor färg måste vara samma eller lättare än skor, kan vissa människor också ha bälte, det behöver också rätt färg skor att matcha med det.

färgmatchning för herrskor
Navy, grå eller svarta byxor fungerar bra med svarta skor.
Tan, brunt, beige, grönt och andra byxor fungerar bra med bruna skor.
Burgundy skor kommer att ge bättre effekt till khaki, ljusare bruna, blå och grå byxor.
Jordfärger, blått, beige, ljusare bruna eller vita byxor fungerar bra med tan skor.
mäns casual skor för arbete
Numera behöver vi inte bära uniform varje dag och det låter bättre att de flesta kontorspersonal. Så vi måste vårda risken för tillfälligt arbete omgivning, kan du fortfarande ser bra ut och vara respekterad och klä smart.
Klä oxfords tillsammans med jeans kommer att göra bättre känsla och är ett måste för casual arbetsmiljö. Inte försumma Clarks ‘Desert Boots “eller andra stövlar mocka när du handlar i en butik eller webbutik, de är riktigt bra och ge dig speciell känsla, de är människor mode tendens.