lära sig att handla för kroppen shapers

Formen på den mänskliga kroppen kan ses både som en välsignelse och en förbannelse, och Barbie och Ken dockor har påverkat hur människor vill att deras kroppar ska se ut med det timglas för kvinnor och V-form för män.

Fördelningen av kroppsfett påverkar i hög grad hur kroppen är formad, men tyvärr gör hur människokroppen var utformad att det är svårt att nå dessa perfekta kroppsformer. Den östrogenhormonet ökar kvinnliga kroppens förmåga att lagra fett för att fungera som reserv i händelse av graviditet. Dessa fetter är riktade och lagras i skinkorna och höfterna för att göra kvinnor ser sexigare, men det är för mycket av denna lagring inte tilltalande. Låren är också en del av detta lagringssystem, men å andra sidan, har män inte har östrogenhormonet så fett är direkt lagras i buken och midjan. För att lägga till denna börda, de allmänna förväntningarna på hur en persons kropp ska utformas finns alltid där, men den bästa lösningen på detta dilemma är kroppen shapers.

Spendera tusentals dollar på kosmetisk kirurgi kommer att ge dig den kroppsform du önskar i några veckor eller månader. Body shapers, å andra sidan, kommer att ge den form du önskar på några sekunder, så allt du behöver göra är att köpa rätt produkt och viola du har en omedelbar sexig kropp. Body shapers är tunn och smidig kläder artiklar som bärs under dina vanliga kläder för att producera den kroppsform som du önskar. Eftersom olika människor har olika höjder och storlekar, skulle det vara bäst att beställa kroppen shapers specialanpassade monteras enligt din build.

De flesta tillverkare har ett diagram som du kan välja din ideala kroppen shapers enligt del du vill forma. En person med den ideala formen inte skulle behöva en kropp shaper mycket, men de kan dra nytta av de all-in-one kroppen shapers om de fortfarande vill se smalare ut. En person med ett stort midjemått bör välja en midja avbitartång eller cincher och lår shapers finns också för att skapa en illusion av sexighet under dessa vackra hud snäva byxor. För dem med små skinkor, vadderade shapers finns också tillgänglig för att producera den sexiga botten du vill.

Body shapers är så bekväm att bära som du kan glida dem och glömma dem. Bortsett från omedelbar bantning, dessa produkter har också långsiktiga fördelar på kroppen. Om bäras dagligen, kommer din kropp att förlora fett snabbare och antar formen av kroppen shapers grund av komprimering. Korrekt hållning är också uppnås och detta skulle lägga till kroppens totala välbefinnande genom att se till att alla inre organ är i rätt läge. Midjan cinchers kommer också att du känner dig mer nöjd med mindre mat som påskyndar kroppens bantning.

För att förlänga livslängden på din kropp shapers, är det bäst att tvätta dem i en nätpåse när man använder en tvättmaskin eller handtvätt i milt rengöringsmedel och aldrig någonsin använda blekning produkter. Använd aldrig torktumlaren för att torka din shaper, bara helt enkelt hänga den. Det är också tillrådligt att du inte ska bära geler eller krämer när du bär shapers. Det skulle också vara bra att bära shapers nerifrån och upp och un-bära dem uppifrån och ner, vilket kommer att hjälpa dig att minimera sträckning av produkten.