regn stövlar är nu lika moderiktiga som functionable

Plötsligt har gummistövlar blivit populär igen. Jag tror inte att om ni frågade mig för några år sedan om gummistövlar skulle komma tillbaka i stil, skulle jag ha sagt ja. Jag skulle förmodligen ha trott det var en galen idé tänkt av någon med ingen känsla för mode. Regn stövlar är tillbaka, men. Första gången jag insåg verkligen hur stor av en trend de på nytt var på ett bröllop i bergen i Nevada där scenen var helt underbara och solen inställningen. Bruden var en mycket klok kvinna som visste hur oförutsägbara vädret är på våren. Hon var inte villig att riskera att förstöra hennes högklackade skor så hon och tärnorna alla hade på sig ett par gummistövlar som ljust färgades och matchas blommor och klänningar. De såg mycket söt och praktisk samtidigt.

Jag är inte säker på varför gummistövlar plötsligt dyker överallt i en mängd olika färger och mönster, men de är nu en mycket trendig modeaccessoar som kan hålla fötterna torra och varma. Regn stövlar var inte alltid så attraktiva och fashionabla, men. De gummistövlar människor bär idag bygger på de engelska gummistövlar som var slitna i det förflutna för funktion och inte för utseende. Wellingtons, även kallad gummistövlar, hålla vatten, går nästan upp till knäna, och de kom i en färg – en mörkgrön. De har funnits sedan början av 19-talet och var först slitna och mycket populär tack vare Arthur Wellesley som var hertigen av Wellington.

Dagens regn stövlar är tänkta att hålla fötterna torra och varma samt så att materialet är oftast någon form av gummi och de i allmänhet gå upp till mitten av vaderna eller precis nedanför knät. Sulorna av regn stövlar är oftast gjorda av en halkfri gummi så att du inte faller ner eller glida iväg. Ofta är insidan av gummistövlar galna med någon form av material som drar fukt in så att dina fötter förblir torr och varm. De gummistövlar avsedda för barn kan ha handtag på dem så små barn lätt kan glida dem. Det kan vara ett spänne på toppen av stövlar som kan stängas så att vatten inte stänker in dem och få fötterna blöta.

Dagens regn stövlar finns i en mängd olika färger och mönster, inklusive ljusa rosa, blå, lila och gult. Det finns djurmönster designer på några av de gummistövlar människor bär idag. De mindre fashionabla och mer praktisk regn stövlar är oftast en fast, mörk färg. De Baffin Enduro Rain Boots, som är gjorda för män, finns i endast en färg – svart. Hunter Argyll Ladies Rain Boots är på samma sätt, svart är den enda färgval. Det finns några tunga regn stövlar som erbjuder lite variation i färg som Hunter Original Wellington Rain Boots, som du kan få i svart och grönt i det förflutna, utan också i en pumpa färg.

När du köper gummistövlar och andra föremål avsedda för utomhusbruk, vill du inte att snåla på kvaliteten. Om du spendera lite mer och få ett bra par gummistövlar från en seriös butik, kommer du att finna att de skyddar dina fötter bättre och är mer bekväm än billigare gummistövlar. Om du vill vara säker på dina fötter förblir torr och varm, köpa en kvalitet par gummistövlar från en tillverkare du litar på. Om du vill ha en söt par gummistövlar att bära på skoj, kan du köpa en billigare, mer färgglad par.