trend alert_ höga stövlar

Everybody lyssna upp: höga stövlar är! Just de knähöga, sexiga skor är den senaste trenden slår Hollywood med storm. Från veteran kändisar som Jennifer Lopez till unga Hollywood tjejer som Miley Cryrus är höga stövlar gör en stor comeback. Men det betyder inte att du måste vara en kändis eller ens en kändis budget att äga ett par av dessa varma stövlar. Jag hittade ett gäng trendiga och hård höga stövlar som kommer att tillfredsställa alla typer av budgetar.

Om du vill se ut som Ashlee Simpson, Cameron Diaz och Jennifer Lopez, den senaste sko som är dessa veteran fashionistas går gaga över är de enkla knähöga svarta stilett höga stövlar. Alla dessa kvinnor sågs bära Christian Louboutin Monica Lår Boot, vilket är en extremt sexig svart mocka boot som har en fantastisk spetsig tå och det berömda Louboutin hög klack. Men om du är som mig och du har inte råd att spendera en månadshyra på ett par skor där, Boutique 9 ‘Hitch’ Black knäkickkängor för $ 90, en hård alternativ. Dess slanka linjer och klassisk design gör denna höga stöveln ett bra köp för någon kvinna. Oavsett om du kommer till en röd matta händelse eller en trevlig middag med vänner, de chica knähöga svarta stilett stövlar är alltid rätt väg att gå.

Letar du efter något lite mer, modet och funky? Jo en cool trend där ute, särskilt bland de unga Hollywood tjejer är det mocka fransar boot. Kanalisera din inre indian med dessa enorma höga stövlar. Unga fashionistas som Miley Cyrus har setts vandra längs gatorna i LA med marginella höga stövlar. Ett bra varumärke ute som producerar fantastiska fransar stövlar är skoföretag Minnetonka. I själva verket deras 5 Layer Fringe Boot Zip Up är en cool och ung high boot bra för alla mode risktagare. Denna speciella boot går för endast $ 98 och låt mig säga er, det är värt det. Bär den som Miley med ett par jean cut-offs, en vintage tee och ett par stora solglasögon. När du bär dessa unika höga stövlar, lita på mig, alla kommer att ta notis.

Från en ung kändis till ett annat, är countrysångare och spirande stilikon Taylor Swift annan superstjärna som gör vågor med sitt mode. Och en av hennes personliga signatur plagg har definitivt att vara cowboy boot. Låt mig säga detta är inte ditt vanliga cowboy boot. Det finns en hel del modern cowboy (eller i det här fallet cowgirl) stövlar ute som är gör vågor i modevärlden. Charlie 1 Häst Kvinnors Cross Stövlar skrik av något som fröken Swift skulle bära med sin vackra cowgirlkängan sömmar och tvåfärgat läder exteriör. Varje flicka överväger bär cowgirlkängor behöver en viss “je ne sais quoi” när du bär dem. Kvinnor som Taylor kan dra av cowgirlkängan utseende eftersom hon har en viss lättsam personlighet som går riktigt bra det. Men om du tror att du har vad som krävs för att bära dessa speciella höga stövlar, försöka para ihop dem med en luftig västerländsk klädsel eller något som är ljus och vacker.

Höga stövlar är verkligen att ta på Hollywood mode. Från veteranerna till nykomlingar, dessa höga stövlar är definitivt i stil. Så vad väntar du på? Strap på din egen par höga stövlar och ser ut som en stjärna idag!