att välja rätt skor för olika tillfällen

Idag verkar världen ha blivit inte så formell som tidigare. Till exempel skulle en man som bär en hatt väntas när offentligt en gång i tiden. Nu tiderna har oerhört förändrats och vägar för förväntning har omvandlats.

För vissa speciella tillfällen, kan vi förväntas bära speciella kläder, och det är inte som att klä dig fritt som du vill bara för shopping. Till exempel, om du deltar i ett bröllop, klädd i en t-shirt och några slitna jeans kommer att anses vara mycket märkligt. Därför måste du följa vissa regler när du väljer kläder.

När det kommer till skor, du fortfarande inte kan bortse från det. Vi har frihet att bära några skor vi gillar verkligen, men vissa skor kan aldrig bäras i vissa speciella tillfällen. Precis som kläder, hade sneakers bättre att inte ses i bröllop.

Det är samma sak på din arbetsplats. Att arbeta på kontoret, förväntas du bära business outfit, så det informella skodon säkerligen inte kommer att uppskattas ännu inte tillåtas. Det finns inte tydliga skriftliga regler om klädsel och uniform på vissa ställen, men du förmodligen tycka att andra kommer att döma dig i första hand på vad du bär.

Detta kan förklara att varför så många människor, särskilt kvinnor gillar att ha olika skor i deras sko skåp. På så sätt kommer du inte lägga dig i förlägenhet för olika tillfällen. Kanske behöver du förbereda minst fyra stilar av skor för att täcka olika situationer och väderförhållanden.