designer skor

Designer skor. Vad kan vi säga om dem? Kvinnor går överallt galen för dem och även de som säger att de är bara en nödvändighet är stora feta lögnare. Om vi ??alla är ärliga det finns ingenting som vi kvinnor gillar mer än en annan kvinna säger “ooh, jag älskar dessa skor, där fick du dem? De gör att du ser bra ut “. Det kan verkligen inte vara en större hög än får höra hur fantastisk du ser ut, är det en omedelbar självkänsla uppsving.

Vi kommer att börja med min favorit designer skor och en fullständig klassiker, Chanel. En alla runt stora och något som aldrig kommer att gå ur modet. Jag bryr mig inte hur gammal du är, du måste erkänna att det är bara något om att berätta för dina vänner att du äger en klassisk par Chanels. För även i dagens samhälle och med alla de nya och kommande designers Chanel ägare sko fortfarande avundades världen över.

Nu, även om Gucci är mer kända för sina handväskor, glasögon och kläder, du borde verkligen kolla in deras skokollektion. De är verkligen underbara saker, och jag personligen tror inte att de får det beröm som de förtjänar. Jag äger tre par och skulle aldrig del med dem, kan de inte ha en klassisk look med några av de andra designers men jag får fortfarande bad vart jag än går “där jag fick mina skor från?” Jag får fortfarande ett surr från att ställas detta så jag kommer alltid att se till att bära dem med kjolar istället byxor så att du får full “Gucci effekt”.

En annan absolut enastående designer är naturligtvis Manolo Blahnik. Nu är jag verkligen skäms för att säga att jag aldrig hade stött på dessa fram till Sex and the city först luftat men nu kan jag verkligen förstå varför Carrie var glad för rånaren att ta allt hon ägde förutom hennes skor. Jag har vänner som skulle lägga ned sina liv för ett par skor från denna designer och vem kan klandra dem? En fullständig paus från normen, dessa är verkligen unik och olik alla designer som jag har stött på tidigare.

Och hur är det Jimmy? Mannen för tillfället, Mr Jimmy Choo själv. Vilken kvinna vill inte äga ett par av dessa bad boys? Det är verkligen inte mycket man kan säga om dem eftersom kvaliteten och designen talar för sig själva. Aldrig en att dra sig undan, kan hans design vara riktigt ute men samtidigt ser riktigt flott och de är absolut bekväm trots hur de ibland visas.