gör Ugg Cardy klassiska stövlar passar för stor här några tips om hur du väljer rätt storlek innan du

Om du funderar på att köpa ett par UGG Cardy Klassiska Stövlar, finns det några saker som du bör tänka på för att göra en värdefull köp.
Generellt UGG stövlar är kända för att köra ca en storlek större och de är endast tillgängliga i full storlek.
Innan du köper ett par UGG av Cardy Klassiska Stövlar ta en titt på följande tips så att du kommer att göra rätt val:

Ett. För en full storlek, till exempel en 6, är det rekommenderat att köpa en full storlek ner så i detta exempel skulle det vara en 5. Även om du gillar att bära tjocka strumpor med dina UGG Cardy Klassiska Stövlar, föreslår jag ändå att köpa en full storlek ner.

2. Eftersom UGG stövlar är endast tillgängliga i full storlek, är det rekommenderat att köpa 1 & 1/2 storlekar ner från din verkliga storlek. Till exempel om du bär en storlek 6 ½ en storlek 5 ska fortfarande vara den bästa storleken för dig.

Dessa enkla regler kommer att bidra till att göra rätt val innan du köper ett par UGG Cardy klassiska stövlar. Glöm inte att under vintern dessa stövlar är mycket populära, så de är inte lätt att hitta i den storlek du söker. Om du funderar på att köpa ett par UGG Cardy Klassiska Stövlar, skulle jag rekommendera dig att börja söka efter din perfekta paret innan de kommer att säljas ut!