guld och pärlor i fina juvelerare

En sann juvelerare är faktiskt en artist som har förmågan att kommunicera med sin publik genom sina fantastiska sinnen, medan det slutliga målet är att stimulera känslor genom konsten, vad den känslan kan vara.

Juvelerare är konstnärerna av juveler och de använder sina fantastiska förmågor att kommunicera sina inre känslor, eftersom konsten är en så kreativ flerdimensionellt uttryck för känsla, som kombineras med deras fantastiska tekniska förmåga att dra bort det. En hel del av juvelerare konst medellång och stil verkar kretsa kring ren skönhet, kärlek, och må bra om vad han eller hon är kompetent att planlägga. Juvelerare tror att fina smycken gör ett uttalande och ofta detta uttalande är bäst beskrivas som en högtidlig bedrift för sina prestationer.

Juvelerare skapa kundanpassade one of a kind smycken för sina kunder genom att först vara en god lyssnare till sina kunder. De lyssnar på sina kunders önskemål och skapa tolkningar av konceptet med både frihand skissa samt digital teknik. Nästa steg i processen är att skapa en hand ristade modell med förhandsgranskning och stil revideringar från klienten, av vilka de flesta är unika och gillar att vara involverad i varje steg på vägen.

Därefter kommer den traditionella gjutning följt av att hälla den smälta metallen, som sedan följs av slipning, formning, arkivering, ytbehandling, polering och texturering. Naturligtvis är detta en tidskrävande process, men guldsmeder har tålamod och hantverksskicklighet för att realisera uppmärksamhet på detaljer är avgörande. Slutligen, är det sista steget steget precision pärla inställning. Stycket är nu klar, allt gjort i huset för bästa värde, vård och säkerhet.

Juvelerare har en verklig talang för att använda kundens gamla pärlor för att skapa spännande, fräsch och nya bitar. För att ge er ett exempel, betrakta följande exempel på hur en juvelerare helt förvandlat en bit in i något nytt och modernt.

Kunden hade väckts i en gammal ring med en trekantig tanzanit, ett gammalt förstört guldkedja, och några diverse små baguette diamanter. Efter en kort konstruktion konsultation, samlades juveleraren att kundens smak och stil hade förändrats lite. I själva verket var kunden nu dras mer mot glänsande, vit metall, och en mer modern design. Kunden ville verkligen ett fint hänge på en kedja, så juveleraren använde kundens guldet som delbetalning och fortsatte att designa och skapa en perfekt bit exklusivt för kunden.

Juvelerare har varit att utforma och skapa fantastiska och vackra fina smycken på detta sätt längre än någon kan minnas. Deras fantastiska arbete har varit med i många publikationer och internationella facktidskrifter. Många guldsmeder har samlat sin egen kundkrets av välkända figurer i musik och idrott och samhälle. Vissa juvelerare är så kända att deras kundkrets inkluderar World Series MVP och multi platinum konstnärer inspelning. Det ger dem en enorm känsla av stolthet att väljas som personliga juvelerare, när dessa berömda individer kunde köpa sina smycken som helst i världen.