hur man bär pojkvän Brogues

Med många nya kvinnor modetrender lånar influenser från herrkläder som pojkvän kavaj och pojkvän Cardi, var det bara en tidsfråga innan damskor följt efter. Och så det är föga förvånande att brogue skor för kvinnor har gjort det stora, som banade väg för kända fashionistas som Alexa Chung.

Det fina med den dialekt är att det tillåter dig att blanda både maskulina och feminina aspekter i din outfit för en udda utseende. Det är inte något som alla kan dra-off, så tar vi en titt på de olika stilar som finns, och den informationen och inte är att bära kvinnors brogue skor.

Traditionella platta brogues
En traditionell brogue är en platt snörning skon består av olika paneler. Dessa paneler betonas med punsch detaljer (broguing) längs sömmarna. Medan mäns Brogues är smarta skor vanligtvis bärs med en kostym, är kvinnors brogues vanligtvis bärs som mer av ett mode uttalande. Bär dem med en kostym på egen risk – det ser alldeles för manligt. Det viktiga är att bära dem med något feminint så hålla sig till något som visar dina ben ut som en klänning eller jeansshorts med strumpbyxor. Detta kommer att smickra både höga och petite kvinnor. Uppenbarligen denna typ av sko inte kommer att lägga mycket höjd om du lodrätt utmanas, men det kommer att ge dig en snygg och söt look – så ge det en go!

Hög klack brogues
Om klassiska Brogues är att lite för pojkaktig för dig, aldrig rädd, eftersom högklackade brogue skor finns nu tillgängliga. Många tar formen av brogued sko stövlar, som ser fantastisk med kuperade skräddarsydda byxor som Peg Leg byxor. Team byxorna med en feminin topp och en hoprullad hylsa kavaj för en high fashion, minimum-insats outfit.
Det finns ett antal fördelar med att bära brogues i hälen form detta tar den maskulina skor trenden gör att du kan lägga in lite extra kvinnlighet, hjälper dig att framhäva dina ben och gör att du ser längre (liksom självklart, klackar gör du stå upp rakare).

Bright brogues
För många, trollar tanken på brogues upp bilder av stadgad ser svart och mörkt bruna skor. Om du är en färg älskare, kommer du vara glad att höra att kvinnors brogues nu kan hittas i alla regnbågens färger. Leta efter patent-versioner, vilket gör att färgen verkligen pop för ett djärvt mode uttalande.
Dessa ser bra ut med en neutral klänning och färgkoordinerade tillbehör, färgade Brogues är också perfekt för att bära med skinny jeans för en sten chick look.

Two Tone brogues
För älskare av retro-look, kommer två ton brogues i kontrasterande färger ger varje outfit en ovanlig accent. De olika paneler av brogue skor lämpar sig perfekt för en två ton färgschema. Svart och vitt lackläder damer Brogues ger en chic look – använd dem för att liva upp en vanlig svart outfit och lägga till andra vita accessoarer till slut.
Försök och samordna din outfit med den mörkare färgen på brogues för en polerad effekt.