välja en ring som passar dig

Har du någonsin varit på en smycken butik och har ingen aning om var du ska börja? Detta är mycket vanligt. Det finns så många olika typer av ringar, inklusive färg, typ av pärla, snitt, etc. Jag har satt ihop en guide för att hjälpa dig välja den ring som är rätt för dig.

~ Gå på magkänslan ~

Ingenting kan svaja en kvinna när hon bestämmer vad hon vill. Många par besluta om en ring inom de första 10-20 minuter, de flesta juvelerare tror par bör gå med deras gut, eftersom det är den som kommer att göra dem mest lyckliga.

Det finns egentligen ingen anledning att förklara, om du gillar ringen, gillar du ringen. 85% av tiden en kvinna går tillbaka till den första ringen hon valde ut.

~ Om du verkligen inte vet ~

Om du är inställd på att hålla förslaget hemligt, och du vet inte vilken typ av inställning för att få det är en bra idé att få en patiens diamant på ett enkelt band, och har din brud ska komma tillbaka för att avgöra inställningen av hennes val.

Om du är helt illa, är en patiens diamant på ett vitt guld band ett bra val.

~ Har gjort något unikt för dig ~

Juvelerare kan använda optisk illusion för att göra alla möjliga former och stilar arbeta för en kvinnas hand. Om ringen är avsmalnande i ryggen och mer smal i fronten, kan kortare fingrar ta ett bredare band. För längre fingrar, som en sten med två mindre på vardera sidan föreslås.

~ Ta din hudton hänsyn ~

Vanligtvis finns det två olika färger gul eller gult guld eller vitt som inkluderar vitt guld eller platina. Platina är dyrare, men mer hållbara och vitt guld är i huvudsak samma färg.
Många guldsmeder hävdar att ljusare hudtoner ser bättre ut med gult guld. Du bör välja din ring på stil och smak också, men de flesta brudar dessa dagar väljer vitt guld över gult guld, säger de flesta intervjuade juvelerare.

Nationella annonser och marknadsföringskampanjer verkar ha gett ökade guld ett uppsving i popularitet som en färg för band nu. Rose guld var stor en gång för länge sedan, och nu kommer tillbaka eftersom allt verkar cykla.

Du kan köpa ett avtagbart band för omkring 400 som omedelbart kan ändra färgen på din ring, så du behöver inte känna att du måste stanna med bara en färg. Eller om du inte vill göra det, är en två ton ring ett bra sätt att göra en stil mer flexibelt när tiden ändras.

~ Diamanter är för evigt ~

Diamanter har alltid och troligen alltid kommer att vara det självklara valet för förlovningsringar och vigselringar. Detta sägs bero på att de är vita och färglösa så att de kan gå med någonting … fortfarande, det finns trender i dessa dagar går mer mot rosa, blå eller gula diamanter.
Gå inte överbord, är en en karat diamant ring det vanligaste valet för förlovningsringar eftersom de håller glans och lyster bäst, medan det fortfarande är en enkel form.

~ Du kan överleva stilen på din ring ~

Bara för att du använt ringen på din bröllopsdag betyder inte att du har fastnat med det för resten av alla dagar, kan många gånger par råd större diamanter senare i livet. Vi får användas till ringen har vi, men när vi blir äldre tenderar vi att vilja något mer omfattande, massor av gånger par lägger stenar för varje barn, till exempel.