bra erbjudanden på smycken, rostfritt stål, sterling silver, natursten

Vi öppnade nyligen upp en online smycken butik, och även om vår inventering endast består av några hundra produkter, vi är super glada över att främja den och få så mycket trafik som möjligt. Vi vill vara en stor källa till information om natursten, hur de bildas, var du hittar dem (gå på skattjakt), och naturligtvis smycken som har varit utformad med dem.

Natursten såsom turkos och blå opal är vackra och dyrbara. De kan inspirera konstnärer, och slutföra den perfekta utseende. Asoreforbeauty.com är stolta att meddela att det är att skapa sig själv som en källa för information och produkter avseende sterling silver, rostfritt stål och natursten.

Ägs och drivs av kvinnor, har vår sajt en särskild kollektion inspirerad och samlats in av ägaren själv, Nara Tamazian. Hennes mål är att göra elegans och klass överkomligt för alla. Våra Sterling silver mönster som är inspirerade av David Yurman, kostar bara en bråkdel av vad du hittar i David Yurman NYC, eller Saks Fifth Avenue. Men skönheten i varje punkt är fenomenal.

Sterling Silver hoppar högre och högre i kostnad, och våra silver priserna fortfarande inte återspeglar denna vandring. Eftersom vår inventering köptes innan prishöjningen, kan vi ha råd fortfarande att sälja silver i samma takt som för två år sedan.

Och våra naturliga stenar är inte sammansatta stenar, blandat från turkosa spån och komprimerad. Även om vissa objekt har skapats i en sådan stil, var de valt att vara en del av vår kollektion ändå, på grund av sin blotta skönhet och tidlöshet: den finaste korall, safirer, rubiner, Swarovski kristaller, och även “glas”.

Rostfritt stål är resistent mot korrosion och färgning det en idealisk basmaterial för en för män smycken och klockor. I själva verket de flesta män s smycken är antingen rostfritt stål eller volfram. Det kan återanvändas klar av någon juvelerare och, till skillnad silver, inte kommer att oxidera och blir svart.

Opal är ett mineraloid gel, som kan variera från klar till vitt, gult, orange, rött, blått, grönt, strand, ro, rosa, skiffer, oliv, brun, magenta, grått och svart. Vanligtvis anser mest sällsynta och kära röda mot svart.

Onyx är en kryptokristallin form av kvarts. Färgerna på sitt band sträcker sig från vitt till nästan varje färg (har några lila och blå nyanser) gemensamt, exemplar av onyx tillgängliga innehåller band av färger vit, brun och brun. Rent svart Onyx är vanligt, och kanske den mest kända sorten, men inte lika vanligt som Onyx med bandad färger.

Turkos är sällsynt, värdefull och prydnadssten i tusentals år. Färgerna av turkos är blå, blå-grön och grön. Hårdhet och färgrikedom är två av de viktigaste faktorerna för värdet av turkos, medan färgen är en fråga om personlig smak, generellt sett, är den mest önskvärda en stark himmel till “Robins ägg” blue. Men i Tibet, är grönare blå föredragit mer. Att vara en fosfat mineral, är turkos medfött ömtåliga och känsliga för lösningsmedel, parfym och annan kosmetika kommer attackera finish och kan ändra färgen på turkosa pärlor, liksom hud oljor, som kommer mest kommersiella smycken rengöringsmedel. Långvarig exponering för direkt solljus kan också missfärgas eller torka turkos. På grund av detta, bör kosmetika, inklusive solskydd och hårspray som skall tillämpas innan man sätter på turkosa smycken, och de bör inte bäras på en strand eller annan soldränkta miljö. Efter användning bör turkos försiktigt rengöras med en mjuk trasa för att undvika uppkomst av rester, och bör förvaras i sin behållare för att undvika repor genom hårdare ädelstenar. Turkos kan också påverkas negativt om de förvaras i en lufttät behållare.

Swarovski kristall innehåller ca 32% bly för att maximera refraktion och dessa kristaller låter ljuset bryter i en regnbåge spektrum.

Ädelstenar som är associerade med varje månad anses Birthstones. De kan vara ädelstenar såsom diamanter, och halvädelstenar, såsom Lapiz Lazuli. De anses tur för deras särskilda månader och deras befogenheter helande heightened under sina månader. Därför, om du är född i december då din Birthstone är turkos, och du kommer att få mest nytta av turkos genom att bära den i december. För oktober är det Opal och så vidare. Eftersom varje Birthstone har ökat befogenheter under sin månad sedan vissa människor köper en uppsättning av alla tolv och vrid dem för varje månad. Astoreforbeauty.com erbjuder alla typer av ädelstenar.

Webmasters, kontakta oss för utbyte av länkar, och system affiliate.