hur killar och tjejer köpa skor

Killar måste kämpa för att förstå sambandet en tjej har med hennes skor. De verkar aldrig stanna runt medan vi tjejer prata om våra skor, vad vi kom och vad vi gillar.

Det finns bara två huvuddrag som killar söker i skor. Den första är funktion, skon är där för att göra ett jobb. Det kan vara en löparsko, walking sko, skor för skridskor, kommer etc. Killar köper aldrig en sko eftersom gillar utseendet på det. Det behövs en sko för ett visst ändamål och de köper en sko för detta ändamål.

Den andra funktionen som killar leta efter i skorna är komfort. Killar gillar inte att ha ont i fötterna och kommer att köpa skor som stöder deras fötter och de kan bära för många timmar åt gången.

Vissa män kanske väljer skon att köpa baserat på stil. Vad du kanske inte inser är att de redan har tänkt på vad de kommer att använda skon för och har sett till att den sitter bekvämt.

Vi tjejer däremot leta efter helt egenskaper i en sko. Det första som vi söker i en sko är hur trendigt är det. Vi vill inte ses i granny skor eller skor som inte är på modet.

Den andra saken som vi söker i en sko är utseendet och stilen. Vi vill se till att hon skriver om skor passar oss och kommer att gå med vad vi kommer att bära. Detta går igenom våra huvuden innan vi ens övervägt om det passar eller inte.

Sex appeal är något som vi tycker om en hel del när vi köper klackar. Vi vill skorna för att göra våra ben ser bra ut och locka killar uppmärksamhet.