ansluter till dina zodiactecken genom zodiaken smycken

I tusentals år har många människor förlitat sig på anpassning och positioner av stjärnorna, planeterna och månen för att hjälpa dem att förstå sig själva och bereda en bättre väg till framtiden. Vi ser denna astrologiska praxis även i den moderna världen. Varje dag miljontals människor vänder sig till horoskopet sidan i tidningen, till exempel, att lära sig mer om vad som väntar under dagen. Andra väljer sina partners baserade på kompatibla Zodiac tecken. Vissa bär även Zodiac smycken som bevis på hans eller hennes egenskaper eller personlighet.
Enbart i Indien, majoriteten av befolkningen använder vedisk astrologi, som är djupt rotad i landets kultur, för att kartlägga sina beslut och handlingar för dagen. Dessutom, det datumet är tid och år för en persons födelse likaså användas för att komma upp med perfekta matcher i äktenskapet.

den sanna astrologi

Men medan de flesta människor är beroende av den dagliga horoskop i tidningar och på Internet, dessa korta prognoser är felaktiga för det mesta. För att kunna få ett bra grepp och förståelse för ditt dagliga liv, bör du ta många andra saker också förutom den månad och dag för din födelse.
Real astrologi kan göras genom att rita en karta över dig själv, se vad exakta lägen stjärnor och planeter vid tidpunkten för din födelse och på den plats du föddes. Även kallad en “natal karta eller en” födelse karta, “det här diagrammet gör oss alla unika. Du kan vara född i samma dag, månad, tid och år som Marilyn Monroe, till exempel, men eftersom du är född i Thailand, då du kommer att ha en helt annan natal karta från hennes. Du kan sedan använda denna natala kartan, tillsammans med vad du vet om din egen Zodiac tecken, plus din omgivning och människorna runt omkring dig att vägleda dig i att fatta beslut i livet.

med din stjärntecken som vägledning

Ordet “Zodiac” betyder faktiskt “cirkel av livet.” Det var förmodligen fått detta namn eftersom dessa tecken kartlagt enligt cirkulär rörelse av solen mot stjärnorna och vår planet, och de relativa positionerna för andra planeter till detta. Det är viktigt att notera att vissa människor kallar zodiactecken “soltecken” liksom. Dessa tecken består av tolv tecken, som är indelade i två grupper. De maskulina tecknen är: Väduren, Tvillingarna, Lejonet, Vågen, Skytten och Vattumannen, medan de feminina tecken är Oxen, Kräftan, Jungfrun, Skorpionen, Stenbocken och Fiskarna.

Din Zodiac tecken kan avgöra en hel del om din personlighet och egenskaper. De som är födda under tecknet av Väduren, till exempel, tenderar att vara aggressiv och kraftfull, medan de som är födda under Fiskarnas tecken är oftast empatiska och osjälviska. Var noga med att inte generalisera när man läser om din egen skylt samt tecken på andra, men! Kom ihåg att det finns en hel del andra faktorer som ska vidtas när man studerar Zodiac tecken.

zodiaken smycken som guider

Vissa människor har tagit till sig Zodiac smycken som en symbol för deras stolthet i sitt eget tecken. En Zodiac hänge med ett lejon ingraverat på den, till exempel, kan vara ett sätt för Leos att visa världen sina livlig och vild egenskaper.
Men även om dessa Zodiac smycken är mycket intressant, det finns andra typer av Zodiac smycken som är ovanligt, unikt och kanske ännu mer meningsfullt, eftersom de kan också fungera som riktiga Zodiac talismaner.
Cosmic smycken artist, David Weitzman och astrolog Michael Ofek har kombinerat sin expertis och kreativitet för att komma med en intressant uppsättning av Zodiac smycken som går över förväntan. En bit av Zodiac smycken är minutiöst skapas varje månad, på ett optimalt astrologiska tid, då solen är som starkast. Detta är att utnyttja den fulla kraften och energin i varje tecken så att brukare kan utnyttja detta för att hjälpa dem att uppnå sina mål, öka deras livskraft och få kontakt med sina egna unika stjärntecknen.
Virgo hänge, till exempel, var utformad den 5 september mellan 06:18 till 07:05, vilket är den tid av största solen inflytande på Jungfrun. Den kan användas som en Zodiac hänge, så att du kan förkroppsliga och leva ut de egenskaper och styrkor i Jungfruns tecken. Det kan också användas som en Zodiac hänge för Jungfrur, som kan utnyttja sina mest grundläggande kraft och vara stolta över sitt stjärntecken.

Zodiac tecken och astrologi är mer än bara horoskop du läser varje dag. Genom rätt vägledning och Zodiac smycken, kan du avslöja dina egna styrkor och titta djupt in i ditt innersta väsen för att kunna leva ett liv styrs av solen, stjärnorna, planeterna och högre väsen.