åtta botande egenskaper gröna ädelstenar

Ett. Vanligtvis är de gröna ädelstenar bestod av olika stilar inklusive nyanser, gräsbevuxen grön, äppelgrön, smaragd, skog, lime, malakit, mossa, oliv, hav grönt, jade och Kelly green, etc. Dessa är de mest inflytelserika pärlor i både fysisk och psykisk healing för folket.

2. Om vi ??pratar om några especial ädelstenar, kommer smaragd först men det finns några andra gröna ädelstenar såsom turmalin, krom diopsid, krom turmalin, peridot, krysopras, tsavorit, Chrysoberyl, heliotrop, alexandrit och jade. Dessa gröna smaragder framträdande används för olika helande syften, inklusive kärlek, fred, kärlek, psykisk kraft, fysisk vigorousness, depression rehabilitering, klärvoajans, spiritism, malignitet, högt blodtryck, högt kolesterol, diabetes och högt blodtryck, etc. Därför har varje pärla sin egen unika och paranormala psykiska förmåga för offren.

Tre. Förutom det finns ett antal andra grönaktiga pärlor som safir, spinell, uvarovite granat, drusy, opaler, agat, turkos, mawsitsit, malakit, gaspeite, zoisite och Berly. Dessa ädelstenar används till olika typer av helanden såsom bekämpning med onda andar (demoner, spöken, trolldomskonster synnerhet), ögonskador, retardation, yrsel, kausalitet, psykisk sjukdom, sjukdomar artär, högt kolesterol, högt blodtryck, rygg skada och undvikande av vissa stölder. Oavsett detta, är dessa gröna ädelstenar särskilt vana att visa uppriktighet, kärlek, fred, sanning, ärlighet, glädje och helt sympati.

4. Grön ädelsten är en symbol för pengar och rikedom som du kan se en massa människor omkring dig som vill bära grön pärla helt konfidentiellt men de ser rika bara på grund av slitage av gröna pärlor. Kvinnorna är mycket entusiastiska över att bära den gröna pärla som de anser sig mest kraftfulla, rika och sexigaste och inflytelserika i samhället.

Fem. Den gröna ädelsten skänker lycka och välstånd på ett sådant sätt att varje kropp utför hans / hennes arbetsuppgifter med full av funs och emotiveness som skapar underbara glädje bland människor i slutet.

6. Om någon som är undersysselsatta och inte få fast arbete bär bara till grön ädelsten, så att alla hans / hennes sorgsna känslor skulle tas bort.

7. Den gröna ädelsten sten ger en unik typ av fysisk och psykisk healing bland gravida kvinnor som lider av akut värk vid leveranstider. Bli inte orolig, bara bära grön pärla och har en stor nyfött barn kommer att ge dig en oändlig lycka och glädje.

8. Det rekommenderas att bära smycken med gröna ädelstenar skulle ta dig in i chill, blidka lugn både fysiskt och psykiskt. Iklädd grönt tros vara ett afrodisiakum kanske baserad på 15th Century anpassade för grönt för en brudens brudklänning på grund av dess mest primitiva symbolik, spiritism och harbingering produktivitet.

Avslutande kommentarer

I korthet kan vi säga att gröna ädelstenar är helande smaragder, skapa många synska och fysiskt helande inklusive krafter, lugn, kärlek och fred. Numera är de gröna ädelstenar som används för att läka olika typer av sjukdomar som bipolär, manisk sjukdom, hypo manisk, schizofreni, och artär sjukdom samt ryggraden skada.