damer skor för 2011

För många år nu en massa olika dam skor stilar har utvecklats i modebranschen. Vad som brukade vara ful skulle bli den vackraste designen efter några år och vad som brukade vara den bästa så småningom skulle bli ignorerad. Det är hur modevärlden egentligen rör sig och alla som älskar den redan accepterat denna snabba förändring som skulle ske när som helst. Som år 2011 starter, det finns mer chockerande avslöjanden av nya mönster som skulle få dig förvånad.

Jag har försökt att leta sistone för nya stilar av dam skor som är mest önskade av många och de mest rekommenderade stilar i stan och jag blev chockad att ta reda på vad som är i. Om förra året var ett år av alla pumpar, kilar och andra typer av klackar, denna gång är det raka motsatsen till dem alla – de platta sandaler. Det finns många namn för olika typer av denna typ av skor och det sägs vara en av de bästa skorna som alla kan bära under våren och sommaren. De är utformade med en feminin touch som djupt lockar varje kvinna som visar upp alla sidor av det. Gladiator stilar som en gång var känd och för en kort stund lite ignoreras kommer att finna sin väg tillbaka till att vara efterfrågade eftersom de är bara att lätta att bära och gör dina fötter och tår röra sig fritt. De finns i en uppsättning av jordfärger och andra naturliga färger som kommer att glädja sko älskare i år.

Om du vill få de trevligaste damer skor dessa kommande säsonger, bör du ser verkligen fram emot att köpa platta skor och sandaler. Båda dessa dam skor kommer inte bara att slutföra din look men också ge dig en behaglig känsla när du går längs. Så vad väntar du på? Få en av dessa plan eller gladiator skor och börja njuta av säsongen.