personliga silikon armband skicka meddelandet

Personlig silikon armband blev så populära eftersom de är väldigt lätt och billig att tillverka, roligt och attraktivt att bära och effektivt skickar meddelanden till miljontals utan större ansträngning. Om du planerar att stödja en sak, sprida vissa känslor eller bara stoltsera din unika stil, då dessa är de perfekta tillbehören för dig.

ökar i popularitet

Personlig silikon armband är också känd som gel armband som kanske var populariserades av världsklass idrottsman Lance Armstrong 2004. Den berömda cyklisten hade armband gjorda till stöd för Lance Armstrong Foundation, som arbetar särskilt med cancer orsaker. Efter sitt första framträdande, började silikon armband sprider sig som en löpeld presenterar en mängd olika utföranden, slogans, motton, logotyper och meddelanden. Olika institutioner och evenemang åberopat dessa bitar som ett sätt att sprida nyheter och oro på grund av deras kvalitet utseende och kostnadseffektivitet.

Dina silikon armband kan ha text, logotyper och meddelanden personifieras i olika metoder. Djuppräglings är en process där texten och design är märkta och nedsänkta i silikonmaterialet. Prägling är motsatsen där texten och design lyfts på silikon material. Screentryckning är helt enkelt tillämpa texten och design på ytan. Lasergravyr innebär en maskin som placerar text och design. Färg sprutning är en kombination av två eller flera färger vari bottenskiktet av armbandet är standard silikon medan det översta skiktet är ett tunnare silikonmaterial tillhandahåller en trevlig kontrast till den ursprungliga tonen. Räkna är att anpassa mönster och mönster enligt dina önskemål. Alla dessa appliceras på 100% silikon.

Personanpassa tips

Du har friheten att välja personlig metoden i alla armband som du beställer. Såvitt text är berörda, kan du välja teckensnitt, textfärg, tjocklek och storleken för varje tecken. Välja unika karaktärer som kinesiska eller punktskrift är också en form av lista. Om du planerar att designa din egen personliga logotyp eller bild, lägga fram en tydlig kopia med exakta färger och storlek som du vill. Ange även vilken del av de personliga silikon armband du vill placera text, design och andra mönster.

Du har möjlighet att anpassa varje armband du beställa även om du köper i bulk. Om du föredrar virvlande färger och en kombination av två eller flera, ska tillverkaren förse dig med sin färgpalett. Vissa källor kommer att kunna ge dig över tusen olika nyanser samt flera typsnitt och skräddarsydda konstruktioner. Det kan finnas ett maximalt antal tecken du kan placera på varje armband beroende på det tillgängliga utrymmet. Det är viktigt att du anger den storlek du behöver också. Tillverkarna har oftast 2 till 3 olika storlekar för barn och vuxna.

köpa armbanden

Personlig silikon armband är vanligtvis köps i bulk även om du är fri att beställa en enda på utvalda bolag. Söker företag utan formsatsningen och erbjuda låga Minimum Order hjälper dig att spara mer. Priset för varje band är vanligtvis $ 1,50 till $ 4,50, men köper i bulk kan avsevärt minska totalkostnaden. Om du tänker lägga till fler tecken eller detaljer, måste du betala extra avgifter. Med hjälp av två eller flera färger brukar inte påverka priset. Vid beställning på nätet, se till att du har en nöjdhetsgaranti att ersätta skadade modeller.