pumpar skor och dess användning

The Pump, mer specifikt känd på Reebok Pump (efter skon tillverkning jätte som skapade den berömda pumpteknik), blev mycket populär i början av 1990. Det var den första sko som kan pumpas upp med en inbyggd mecanism inuti skon för att tjäna atheletism.

Den ursprungliga Reebok Pump infördes 1989, som en basketboll high-top skor. Skon var ganska dyrt jämfört med andra detaljhandeln sportskor som fanns på marknaden vid den tidpunkten. Den rika bar dem på basketplaner som ett tecken på status och stolthet.

Eftersom basket skon var en sådan stor succé, gick Reebok på att designa pumpar skor för fotboll, tennis och spår (utbildare). Hockey skridskor med inbyggd pump erbjöds av ett annat bolag under 1995, men det inte gå bra i athletic marknadsplats på grund av det dåliga varaktig effekt. Efter en lång paus, återvände pumpen till hockey som skateskor 2006, när Reebok använde pumpen så en häl-fit mekanism som var anpassade till individuella idrottare. Denna gång var det accepterat med mycket beröm och beundran.

Pump-tekniken gör comeback. Under 2006/2007, lanserade DC Shoe Company en linje av snowboard stövlar med pumpteknik. Reebok har även kastade tillbaka till marknaden med lärare och andra sådana skor som pumpar när bäraren promenader. Reebok fortsätter att sälja sportskor med pumpteknik för crosstraining, basket, fotboll, tennis, etc. Det säljer även den nya-och-förbättrad pump för sin början i linje hockey skate skor för att förbättra häl lås.

Pumpen idag bärs av populära idrottsstjärnor och den gemensamma sporten afficionado likadana. Användare hävdar att det är bekvämt, absorberar stötar och ger dragkraft och hållbarhet. Med skor som dessa, bör alla “Pump it up!”