tips för att köpa förlovningsringar till låga kostnader

Eftersom förlovningsringar består av många funktioner, går den slutliga kostnaden för ringarna oftast högre för en köpare som inte är väl insatt i de kostnadseffektiva sätt för shopping. Det är kostnader som skall göras på diamanter, metallband, inställningar och gravyrer och många fler. Istället för att rusa till en juvelerare butik i spänning, bättre följa några tips.

Budgeten är det första preparatet du måste göra innan du beger dig till marknaden för shopping. Se till att du har en besparing på motsvarande din lön på två månader. Men det är inte en strikt regel att följa. Bättre, först veta det nuvarande prisintervallet av ringarna. Du kan ha en ungefärlig uppfattning om priserna på internet.

När du har en klar bild av hur mycket du kan spendera på förlovningsringar, vet om valet av din brud-till-vara. Om hon inte vill handla med dig för ringen av vissa skäl, då får uppgiften om hennes val av mönster och färger genom att observera smycken hon ofta bär på hennes hals, öron och händer.

Den nästa, men största delen av att köpa ringen är att göra en omfattande sökning efter ringen av hennes val. i att söka ett sådant smycke pjäs, bör du inte förlora fokus på den prisklass du redan har fastställts i enlighet med budgeten.

Vanligtvis online detaljhandeln juvelerare är källan till låga produkter kostnad smycken. Dessa juvelerare inte spendera mycket på omkostnader och de kan alltid passera på fördelar för kunderna. På bröllopet säsongen, kommer de att sänka priserna ännu mer för att göra maximal affärsnytta. Så, skanna så många online-säljare som du kan för förlovningsringar. Jämför dem att ta reda på vilken som erbjuder dig ringen i ditt val till lägre priser. Men vet juvelerare returrätt så att du kan återvända till ringen i tid om du får en skadad ring eller det är inte upp till dina krav på designen.

Ett annat sätt att sänka kostnaderna är att göra förlovningsringar på egen hand. Dock måste du se till att kostnaden för handcrafting smycken inte gå högre. Fördelen med utformningen av ringen är att du har möjlighet att välja en lös diamant med osynliga brister till låga priser eller en diamant med sido fläckar till ytterligare sänkta priser och du kan täcka skador från metallen på ringen.

Om budgeten är den viktigaste frågan, sedan se till att diamanten vikt är mindre än en karat. Eller så kan du välja mindre diamanter som säljs till billigare priser. Fråga juvelerare för att klippa diamant på ett sådant sätt att kostnaderna är inom din budget. En rektangel eller kvadratisk form av diamant är billigare jämfört med hjärta och päron.

Fråga juvelerare om olika inställningar också. Även juvelerare ger dig valet av stift, bana, bezel, kanal och andra inställningar, men specifikt ber honom att ställa in så att diamanten får det skydd och de kostar för inte överskrider budgeten.

Om du följer dessa grunderna i shopping för förlovningsringar, är du troligtvis att äga en prisvärd och ännu ett glittrande smycke.