Tory Burch handväskor hösten modevecka 2011

Wow, är Tory Burch mer begåvade och vackra än andra modedesigner. Hösten 2022 New York Fashion Week handväskor, ser du? Tory Burch, en modedesigner i inrättandet av sitt eget varumärke, går söta och eleganta linjer.
Tory Burch skickade henne hösten 2011 kollektion på New York Fashion Week startbanan i förrgår. Och det var fullt av traditionella höstfärger, tunga päls, små blommor utskrifter, pläd, en byrå av Cross-sac en liten axelväska (Tory Burch dekanen handväskor) och två andra distinkta stilar handväska och Tory Burch Fringe Satchel Handbag (mjukt läder med polerad kant skiljer sig från basen. tunna siluett ser sofistikerad. Rolled läderhandtag. Zip top. Gold tonen är hårdvara. guld tonen är Tory Burch logotyp sidor . Tan foder och dragkedja telefon.).

Två stilar av Tory Burch handväskor presenterade banan var snygg och nytt hösten 2011 som en del av en medelstor, vardagligt, Bag Lady och portfölj av vintage-inspirerad.

Tory Burch Handbags Lady kanske var din bästa väljer, mjukt läder och glänsande logotyp och mystiska tecken. Med stil väskor, mer elegancy och sexig du kommer att bli. Vid den stora mode scenen, som visar din lockelse och stil, stolt och säker på att du kommer att vara än tidigare. De två toner Bag Lady paras med en liten händelse loop körs kjol och jacka i siden blus.

Tory Burch har också skapat en vintage-inspirerad händelse, som visas i brun färg och svart färg. Fallet har en avtagbar axelrem och handtag högst upp, kan du använda det till ditt förfogande, oavsett vilket sätt du vill, kan du ändra det frivilligt. Den avslappnade stilen fall lämpar sig för en avslappnad arbetsmiljö och ger dig mer glädje känslor. Formell kontor klädsel inte gifter sig inte väl med vintage läder och avslappnad siluett av detta ärende. Tory Burch är en mystisk vane mode, oavsett var du går, kan du se det på varje affisch.
För tillfället, nya ankomst Tory Burch handväskor och rabatt Tory Burch Sandaler är heta försäljning. En ny snygg storm av Tory Burch kommer på internet, om du bara söker de två orden i Tory Burch, kan du få mer överraskning. Och om du anger en tbshoppingmall hemsida, kommer du att få mer överraskning bortom ditt uttryck. Skriv bara in den och fatta kloka beslut, mer lycka du kommer att få.