vintage förlovningsringar ökar i popularitet i samhället dessa dagar

I dessa dagar kultur, är föremål såsom smycken blir mer utsmyckade och dyra. Kostnaden inte oundvikligen förklara för värde. När en man är beredd att föreslå till kärleken i hans liv, han vill presentera henne något ovanligt och distinkt att uppvisa endast hur mycket han älskar henne. Det är därför många par vänder tillbaka tiden och köpa en vintage förlovningsring.

En riktig vintage förlovningsring definieras som en ring som är mellan trettio och femtio år gammal, ändå får ringar äldre än detta, som tekniskt kallas antikviteter, säljas som vintage. Dessa ringar är i allmänhet mer utsmyckade än nyare ringar och ofta består av stora stenar. Efterfrågan på denna typ av förlovningsring kommer från väldigt olika mode tillgängliga. Många kvinnor är kompetenta att hitta en vintage förlovningsring som matchar deras privata stil mer så än de förlovningsringar som är massproducerade nuförtiden. Stenarna anses vara av högre kvalitet än ringar åskådare engagemang. Det är nödvändigt att granska en vintage förlovningsring noga innan du väljer att köpa den.

hur man köper en vintage förlovningsring

Som med varje unik förlovningsring, är det anmärkningsvärt att söka efter “fyra C”. Dessa är enkelhet, färg, klippa och karat. Tydligheten hänvisas till synligheten av brister i stenarna eller i en bättre tydlighet, behovet av synliga brister. Färgen gör tydligen hänvisning till färgen på stenen. Det finns flera kvaliteter av färger när det kommer till en vit diamant. Snittet av en vintage förlovningsring kommer att vara ovanligt än med observatörer ringar eftersom de klipptes för hand i motsats till ringarna laserskurna i dessa dagar. Den karat hänvisar till storleken eller vikten på stenen.

En vintage förlovningsring kan köpas från mångfaldiga källor. Folk säljer regelbundet dessa ringar som en del av en egendom försäljning, på en loppmarknad, med hjälp av en online-auktion webbplats, en sändning butik, eller genom en juvelerare. Självklart är det perfekta stället att köpa en vintage förlovningsring genom en högt ansedd juvelerare. Om ringen är till salu genom en annan återförsäljare, sedan se till att få den kontrollerad av en specialiserad gemologist innan du köper den. Om detta inte är möjligt därefter är det nästan säkert utmärkt att gå bort från ringen så att du bli besviken med den i prospektet.

Även stenen är den mest betydande delen av förlovningsring, är en vintage förlovningsring sannolikt att få en mer detaljerad inställning och kommer att vara mer utan bruten svårighet, repad, eller skamfilat än observatörer ringar. Se till att inställningen helt för att säkerställa stenarna är inställda på ett säkert sätt och kommer inte att vara frånvarande. Finnas ytterligare försiktig med nyinköpta vintage förlovningsring eftersom det kommer att vara bräcklig och behöver extra omsorg. Inte som en ny förlovningsring, skulle en vintage förlovningsring visa många tankar och försök och är en stor väg för en brud och brudgum att starta ett framgångsrikt liv tillsammans.