angelägna kvinnors Targhee kängor omdöme

Jag har ägt ett par av de Targhee kängor gjorda av hård för mer än ett år nu, så jag känner att jag kan sätta upp en rättvisande översikt på produkten. Den som är ute efter att köpa ett par av dessa stövlar kommer förmodligen få en hel del mycket bra information av den här artikeln. Sammantaget fann jag den hårda Targhee stövlar att vara helt fantastiskt för någon form av utomhusaktivitet, speciellt vandring eller camping. Jag skulle definitivt rekommendera dem till alla kvinnor som söker ett par bra utomhus stövlar.

Den starka Targhee kängor har en hel del mycket användbara funktioner som är implementerade i dem. Min personliga favorit är händelsen vattentätt membran, som helt skyddar dina fötter från att bli blöt, och hindrar dem från att svettas på samma gång. Detta var den mest användbara tekniken implementeras i denna känga för mig eftersom jag gör en hel del vandring och camping i skogen. När ett plötsligt skyfall startar eller om det fortfarande snö på marken, kan jag vara säker på att mina fötter kommer att stanna helt torrt, eftersom det vattentäta membranet definitivt gör sitt jobb väl. Denna funktion gör andningsförmåga också, så att dina fötter inte kommer att svettas ofta, om alls.

Efter över ett år av att använda den hårda Targhee stövlar, känner jag verkligen att de är de mest väl optimerad stövlar för vandring som jag någonsin slitna. Inte bara är de mycket bekväma, men de är också förvånansvärt lätt. Detta kommer att kraftigt hjälpa dina fötter mår bra hela dagen, sedan flyttar fötterna är mycket enklare i ett par väldigt lätta kängor. Keen är också känt mycket väl för hur bekväma skorna är. Detta företag sätter faktiskt komfort på toppen av sina prioriteringar för skor, så om du köper Targhee jag kan lova att du kommer bli förvånad över hur bra de mår. När jag gick camping i dem, jag ganska mycket höll dem på nästan hela tiden. Även när jag var på lägret, skulle jag lossa bara upp dem lite i stället för att ta bort dem eftersom de känner sig väldigt naturligt och bekvämt på fötterna.

Några fler goda aspekterna av damernas KEEN Targhee är dess hållbarhet och grepp. Mitt par av dem har bara mycket slitna något sedan jag köpte dem, och de ser nästan samma. Den har fått utstå många timmars vandring på sten och pinnar och många andra ytor. Dessa skor excel också i greppytor. Jag har aldrig haft problem med halka på hala stenar eller någon annan typ av mark med dem vilket är mycket viktigt när vandring och camping. Den dragkraft de ger är definitivt mer än tillräcklig.

Damernas INTENSIVA Targhee stövlar är verkligen mycket optimerade för utomhus. Den som letar efter ett bra par lätta boots bör undersöka dem, eftersom jag är säker på att du inte blir besviken. Bara läst några andra recensioner på sko webbplatser för lite extra kontroll och du kommer att se att dessa stövlar är bara bra.