ovanliga förlovningsring inställningar

Även om det är generellt sant att de flesta par föredrar traditionella och konventionella inställningar för sina förlovningsringar (inställningar såsom utskottets inställning kanal inställning eller bezel inställningen), numera har det blivit ganska trendigt för en ökande mängd unga par att välja mer ovanliga och unika förlovningsring inställningar. Kombinera unika smycken inställningar med traditionella engagemang band är ett bra sätt för att anpassa din ring. Det finns många unika miljö mönster att välja mellan. Inklusive bland annat, osynliga inställningar, ballerina inställningar, spola inställningar, illusion inställningar och inställningar kluster.

En osynlig stetting innehåller vanligtvis ett antal dyrbara ädelstenar till dess unika design. Små ädelstenar är staplade runt en stor, center sten. De små ädelstenar, som omger ringens centrum sten, är passformen nära tillsammans, för att skapa en illusion av ett större, mer framträdande center sten. De kluster av ädelstenar är monterade i en osynlig ram som är dolda under bandets yta. Som sådana är den ädelsten s culets och en bråkdel av deras gördlar nedsänkt i metall.

Den osynliga inställningen var utformad för att lämna de flesta av ädelstenar kroppar exponeras, en teknik som används för att maximera ädelstenar ‘storlek samt deras briljans. Den ballerina stetting fått sitt namn från sin unika design, som arrangerar diamanter in i ett mönster som påminner om en ballerina kjol. Unika formade ädelstenar ligger i en kaskad, ruggig konfiguration som omger ringens centrum sten. De omgivande accent stenar varierar i snitt, från Emerald till baguette, prinsessan till päron, trillium att runda lysande, medan centrum stenen är traditionellt en rund briljantslipad.

En färg uppsättning ädelsten är helt nedsänkt i bandets metall. Därefter är ädelstenen bord (dess övre halvan) den enda delen lämnats synlig. Spola inställningar rekommenderas för par som föredrar en mer dämpad, diskret förlovningsring, eller för par som inte nödvändigtvis har råd med en hög karat diamant förlovningsring. Eftersom denna förlovningsring inställning döljer en stor del av ädelsten yta, är det nästan omöjligt att säga om ädelstenen monteras in i ringen är av hög karat vikt, eller om den är liten i storlek.

En illusion inställning används ofta för att i allmänhet används för att förbättra en enda solitärring. Diamanten s kulett är fäst i en metall ram installerad inom ringens bandet (en monteringsteknik liknande den i den osynliga inställning) när sitter gördel är omgiven av strategiskt placerade små reflekterande metallplattor. Plattorna spegla ljuset som färdas genom diamant kristallstruktur, och reflekterar det tillbaka till betraktarens öga.

Den ökade mängden reflekterat ljus skapar en illusion av en större, mer lysande center sten. Klustret stetting är kanske den mest intrikata av alla inställda förlovningsring design. Den ädelstenar är monterade i stiftet in konsoler, som alla är anslutna till ringen främsta skaft. Denna unika design används ofta för att ordna ädelstenar i intrikata geometriska former, genom att skikta det stenar ovanpå varandra, vilket skapar flera nivåer av strategiskt placerade ädelstenar. Denna speciella förlovningsring inställning möjliggör ett stort antal ädelstenar som ska monteras i en enda miljö, vilket gör det till en mycket unik och vacker miljö.