Vad betyder ett namn clarks Wallabees artikeln

Vad är ett namn? Ärligt talat, betyder ett namn något längre? Det brukade vara så att du kan köpa en dyr post varumärke och vet att det skulle hålla dig under en bra lång tid. Nu kan du ta dina chanser om du köper ett objekt varumärke eller ett objekt som är mycket lika och kommer från ett okänt företag. Tyvärr, för de flesta företag, ett namn egentligen betyder inte vad den brukade. Men hur Clarks? Skon företaget som uppfann Clarks Wallabees skor och revolutionerat sättet skorna ser ut och känns. Betyder deras namn fortfarande ingenting?

ett litet företag med stora idéer

Clarks skoföretag började när två bröderna bestämde sig för att bli företagare. De var måttligt framgångsrika och började experimentera med att sälja olika objekt. De slog fast guld då, en stund senare, skapade en av deras förfäder Clarks Wallabees skorna. Dessa skor var till skillnad från alla de skor tillverkade i England på den tiden. De flesta av skorna tillbaka då var bara bekväm när du hade burit dem hela tiden för ett par månader. Ja, varade de, men du visste att du var i trubbel när de blev för gamla för att bära eftersom det skulle ta månader för skor för att ändra form för att passa till dina fötter. Dessa läderskor hade löfte, men Clarks tog skor till en helt annan nivå.

clarks Wallabees

Clarks Wallabees skapades när en geni Clark släkting insåg att skorna ska kunna röra sig med fötterna, inte mot dem. Han konstruerade skor som var något liknande de indianska mockasiner, förutom att de hade en crepe yttersulan, vilket innebar att man kunde gå ute utan att behöva oroa dig att du skulle skada din fot kliva på något vasst. Clarks Wallabees blev en hit när folk insåg hur fullkomligt bekväm och annorlunda de var.

förgrenar sig

Clarks Wallabees har funnits sedan de flesta av våra farföräldrar var barn, och de kommer att fortsätta att vara tillgängliga tills våra barn har barnbarn och långt efter. Dessa skor kommer aldrig att gå ur stil eftersom de är klassiska och så bekvämt att de nästan skulle förklaras olagliga. Bolaget har också förgrenat dock inse att variation är livets krydda. De har skapat finskor samt en kvinnornas linje som skulle göra någon kvinnlig grinar med glädje.

dyr?

Vissa människor känner att Clarks Wallabees är lite dyr. De tror att skorna inte är värda priset de säljer för. Tänk på detta: skulle du hellre betala en låg kostnad för en bil som du kommer att behöva byta ut i ett år, eller lite mer för en bil som kommer att pågå i år och åter år? De flesta människor håller med om att priset Clarks sko företaget ber om är extremt lågt när man betänker de högkvalitativa material och utförande som sätts in i varje par skor eller stövlar. För komfort och klass, dess Clarks skor hela vägen.