croton klockor nu kan du uttrycka din kräsna smak

Ett universellt tillbehör som uttrycker din personliga känsla för mode och din oro med kvalitet, armbandsur du sporten säger en hel del om dig. När du söker efter din nästa klocka, överväga en bit från Croton breda utbud. Sedan etableringen 1871 har Croton byggt ett välkänt rykte för att producera exceptionella klockor till rimliga priser. Lägg ett gem till din växande samling utan att bryta banken och anser några av dessa översta hyllan erbjudanden från Croton.

croton män schweiziska kvarts rörlighet keramik och rostfritt stål alligator rem klocka

Gör ett riktigt djärvt mode uttalande på din nästa sociala engagemang med Croton exotiska schweiziska kvarts keramik och rostfritt stål Alligator Strap Watch. Presentera konstruktion med lyxiga material och en slående design, är det första du kommer att märka om denna stiliga klocka den unika ratten, åstadkommit med äkta svart alligator skinn för att matcha bandet. Valet att undfly symboler och sub ringer till förmån för hudens naturliga texturer, Rose tone händer sticker ut markant mot denna pjäs ansikte.

En svart keramisk vridring med en geometrisk kontur fortsätter trenden översta hyllan material och kontrasterar perfekt med den tjocka, djärva steg tonen kvadrat skal som skyddar Swiss 763 Quartz rörelse. Kombinerat med sin reptålig safirglas fönster, ger fallet vattentätt upp till 30 meter. Satsa på denna en av ett slag klocka nu och du ska vara säker på att vända huvuden.

croton för män våghals alligator rem klocka

Det finns två sidor till de flesta frågor i livet, och Croton s Daredevil Watch blir bilden ganska bra. Från och med sin slagyta, märker du först dess dubbla natur. Klockan huvudsakliga klocka tar upp den största delen av ratten, med sina stiliserade händer kommer från ett snitt ut fönster-låta en inblick i bit inre arbete-som genomsyras av en elegant drake symbol som frammanar yin-yang symbol.

Den undre, mindre del av ansiktet tillåter dubbeldrift tidszon. Anmärkningsvärt är varje klocka drivs av separata rörelser: en av Miyota 8215 Automatisk rörelse och den andra av Miyota 5R21 Quartz rörelse. Den dubbla karaktären av detta stycke fortsätter med sina byggmaterial, bezel är gjord av polish volfram medan den fasta fodral är gjort av silver ton rostfritt stål.

Dess utmärkande svart äkta alligator skinn rem lägger en lyxig twist till designen, hyllningen både draken design och färger på ratten. För titta älskare som uppskattar komplexiteten i URMAKARKONST, bjuder ett fönster på baksidan av ärendet en andra titt in i den inre hantverk av denna toppkvalitet lappar.

croton för män ultratunn schweiziska kvarts titan armband klocka

Croton Ultra Thin Titanium Bracelet Watch erbjuder ett öga armbandsur tilltalande klassiker med vissa moderna designen vändningar. Klockans tunna rykte gäller nästan alla aspekter utom kvalitet. Fallet i sig ger en extremt låg profil, som erbjuder optimal komfort, medan bandet antyder tunnhet med breda, rundade borstat silver ton rostfritt länkar stål och ett tunt band av polerat stål som kör längs gränserna.

Bandet övergångar graciöst in i en tunn polerad infattning fast ovanpå massivt rostfritt stål fallet och kompletterar ett safirglas täckt urtavla, finns i grå eller elfenben. Ansiktet sport Croton logotyp strax norr om centrum samt ett datum fönster nära positionen klockan 6 och smala silver tonen markörer timme på alla positioner, men 12-tiden. Demonstrera din uppskattning av smart design och kvalitet hantverk med denna käck lappar nu.

croton för män svart tarantula kronograf gummiband klocka

För män som söker efter ett armbandsur som antyder en mörkare, mer mystisk natur, kan Black Tarantula Chronograph Rubber Strap Watch erbjuda precis vad du letar efter. Den ruvande utformningen av denna klocka verkar dras direkt från gatorna i Gotham, med svart färg i nästan varje aspekt samt elegant, modern design.

Detta stycke är polerad svart rostfritt stål ställs in med en push-pull krona och en stiliserad knapp på höger sida plus etsade markörer vid varje minut ställning på ramen. Ratten har svarta blomstrar liknar byggnadsställningar atop en vinylskiva-stil vinjett och en enda siffra på klockan-2-läget.

Tre sub ringer vid 3, 6 och 9 ger klockan komplett kronograf funktion och ställs in med händerna i ditt val av rött, grönt eller gult. Ett datum fönster ligger nära 4 håller klockan dig på ditt spel också. Klockan drivs av japanska Miyota JS25 Chronograph rörelse som vilar bakom en graverad tarantula designen på baksidan av fodralet.

Med högsta kvalitet klockor för att matcha nästan varje budget, stil och behov, är Croton platsen att vända för din nästa armbandsur. Ta en stund att bläddra det breda urvalet och hitta den perfekta klockan för dig nu.