firar ett ode till den tradition av manschettknappar

Manschettknappar har dykt upp inte bara som prisvärda modeaccessoarer förmedla din egen personliga stil, men också som stora presentartiklar för nästan alla tillfällen, för män och damer.

En blick in tidigare är grundläggande för att skapa stilar för framtiden. För män smycken markerar en ny kreativ inriktning för många etablerade och nya designers. Deras energier utnyttjas i produkter från sina egna idéer, som nu finns i en myriad av former.

En ny känsla av frihet utgår från varje kreativt slag av konstnären pennan, för att blinka slutligen med kristaller och silver.

En ständigt växande utbud av franska cuffed tröjor dyka upp på horisonten ger män sorten de förtjänar. Någon möjlighet för dekoration är värt sin tid.

Efter många år av upprepade stilar efterfrågan är lättad av kloka nog detaljister, väl utforskade, hålla ett öga på vädret. Bara en snabb bläddra i alla exklusiva varuhus kommer att avslöja mer än ett dussin varumärken erbjuder doftande grooming att håna någon människa.

En all time favorit Hugo Boss splash på efter rakning. Bara en liten dos är tillräckligt till sista dagen, tillsammans med en subtil handkräm för att barriär mot den hårda miljön i luftkonditionerade kontor.

Om du verkligen vill kvinnor att märka, sedan en liten utsmyckning kommer inte att gå vilse. Putsa dina skor, vara lite extravagant i ditt val av slips, en nyligen strukna skjorta, en nära rakning, rengör naglarna och du kommer att vara redo för alla tillfällen (i en röd kjol)

Mitt i ett akut marknad, visade en mängd olika mekanismer för öppna och stänga manschettknappar: den klassiska kedjan ersättas med flip-gångjärn. Juvelerare gillar Cartier och Tiffany tillverkade konstverket manschettknappar i pärlemor, kristaller, ädelstenar.

Dessa berömda mode namn etablera manschettknappar som oumbärligt hjälpmedel för män.

Spegeln av vår historia, manschettknappar hyllar århundraden genom olika utföranden: Art Deco i slutet av 19-talet, extravagant under perioden 1940-1950, excentrisk 1960 med Hollywoodstjärnor och nyckfull idag.

Nu när klänningen nedåt trenden avtar, är klänningen upp stilen om att dominera som den har i århundraden, bryts av krampaktig mode fluktuationer, ett vittnesbörd om stil någonsin konstant. Klassikerna är alltid väntar i kulisserna.

Inte försummar inte på bekostnad av dessa små pärlor. Värdet fångas i varje del kommer att pågå en livstid, redo att passera vidare till nästa generation.

Smaken av det senaste decenniet i materialval är emalj.

rekommendationer.
Simon Carter tröjor är klokt förpackade med en fri uppsättning manschettknappar och krage förstyvningar. Tillräckligt för att locka tillbaka kunderna till att omfatta hans ständigt växande utbud i sina samlingar.

Duchamp är experter på att sammanställa färg mönster och textur över hela linjen från sina lyxiga skjortor till deras signum paisley band och matchande manschettknappar.

Veritas design för den enskilde och för företagssektorn. Deras ovanliga metod för produktutveckling har vunnit dem många utmärkelser. De har aldrig rört sig alltför långt från konservativa klassiker.

Patrick McMurray, fusing emalj articulately är inspirerad av den briljans av Pueblo Deco, Art Deco och den naturliga miljön, som fångas och inramas inom geometriska former. Resultatet är ett litet utbud av manschettknappar som stinker med individualitet, en återspegling av designern själv.

Det är de oberoende som överträffar mer framträdande namn som, Oroton, Boss och Gucci. Sida vid sida, den senare saknar lyster och originalitet.

Skapa individualitet i utformningen kräver stor uppmärksamhet på detaljer och en hel del tid och ansträngning. Många märken bara licensiera sina produkter till tillverkare eller välja från ett snävt urval av prover, så att kärnan förloras från början och det blir mer uppenbart när på displayen i high street.

Så när du surfar, väljer klokt och därigenom värdet på ditt köp kommer att finnas kvar under en livstid.