höjd ökar skor varje människa borde äga

Korta eller genomsnittlig höjd män gå mycket långt för att synas högt. Rätt från att använda den perfekta färgen samordnade klädsel till en kort frisyr men om valet av skor är fel då hela övningen är meningslöst. Det finns fortfarande några män som anser sig platåskor att få höjd trots vetskap om att dessa gick omodernt nästan 20 år sedan. Det är en subtil och bekvämt alternativ som finns idag för män – Hiss skor. Det finns några stilar av denna nya variation skor som korta män bör tänka som en del av sin garderob.

Casual skor – dessa skor är viktigt när så krävs en mer laidback hållning. Casual skor med inbyggda innersulor för att öka höjden ser bra på jeans och andra fritidskläder. Innersulan kan öka din längd med nästan 1 – 3 inches utan att någon märker det.

Svarta finskor är avgörande för formella tillfällen och som vanligt kontor slitage. Klassiska spets skor eller loafers går bra med kostymer och andra formella slitage. Dessa senaste modet skor i dessa stilar finns tillgängliga och är att föredra av många ledande befattningshavare. På utsidan av skon ser ut som en vanlig sko med en 1 – 1? Tum yttersula. Men det finns en 1 – 3 tum innersula byggd inuti skon som ökar din längd direkt.

Brun formella sko – idag bruna skor har vunnit stor acceptans. Den klassiska svarta skon används för ultra formella tillfällen medan bruna skor kan bäras på semi-formella tillfällen. Däremot ser de inte på sin plats även om du bär dem för styrelsemöten.

Dessa är några av de stilar som du bör ha i din garderob, och om du fortfarande har någon plattform stil från svunnen tid, är det dags att du kastade ut dem och köpte själv några par av moderna skor som vi diskuterade ovan.