hur man sätter en fjäder i steget

Skor är en av de enklaste sätten att omedelbart ändra ditt utseende för våren, genom att bara glida på ett annat par du kan ta en annars tråkig vinter look till liv eller tona ner en sommar outfit som är bara lite för mycket.

Det mest uppenbara sättet att injicera lite av våren till din outfit är med hjälp av färg. Ändra färg på dina skor är ett enkelt sätt att omedelbart ta ditt utseende till liv, oavsett om det är en enkel pastell skugga eller en levande en, det handlar om att ändra din sommar eller bitar vinter med det lite touch.

Våren är säsongen för fräsch känsla nyanser och införliva dem med din mörka vinterkläder lägger en andas frisk luft för att annars trista letar kläder, gå till ljusare färger med mörka vinterkläder att injicera lite färg som lila, blå eller ljusa röda skor , eftersom pastellfärger kan göra hela ser lite urtvättat. Om du är ivrig att ta fram din sommar kläder, inte hålla tillbaka längre, bara laget dem med några pastellfärgade skor som gammelrosa, naken eller gult för att sprida de ljusa färgerna och göra dem lite mer vårlikt.

Om du vill ta med din outfit till liv och är inte överdrivet förtjust i slätten ser med tryckbokstäver färger då ska du älskar vårens mode eftersom det är när utskrifter verkligen komma till liv. Naturligtvis är det mest uppenbara ett par blomtryck skor som ballerina pumpar eller blommiga kilar, de är så vackra med pastellfärger och är det perfekta sättet att tillägga att våren touch till ditt utseende. Undvik djärva blommiga tryck men, våren är alla om söta ditsy blommigt i pastellfärger och de ska också fungera perfekt med den här säsongens bohemiska trenden. Bär blomtryck skor med mörkare vinter kläder som jeans eller byxor arbete eller lag med dina sommarklänningar att lugna ner utseendet och tonen.

Våren är också den perfekta tiden om du älskar den nautiska utseende, det har gjort en stor comeback i år igen och fungerar riktigt bra under vårmånaderna. Ränder och prickar är måsten för en nautisk trend, pop på ett par randiga eller polka dot kilar eller flata pumpar med jeans från din vinter garderob eller kjolar sommar för att uppnå denna look.

Lite finputsning kan verkligen göra en outfit och det är där krusiduller, rosetter och rosetter kommer till sin rätt, särskilt för våren eftersom de är så flickaktigt och söt. Och vad mer är att detaljer i skor som volanger, rosetter och 3D-blom är alla stora trenderna för 2011. Om du inte är alltför förtjust i tryck därefter med hjälp av detaljer i dina skor är ett bra sätt att lägga till att våren touch till din look, gå för skor med rosetter eller krås detalj direkt ändra utseende från vintern till våren.

Oavsett om du lägger en fjäder touch till din look med ett blommönster, pastell skugga eller införliva några söta detaljer som volanger eller rosetter, det är det perfekta sättet att samla dina vinter och garderober sommar för en säsong som kan vara så svårt att klä sig för.