meddelande armband

Armband bärs på handleden. Dessa finns i många färger och material. Dessa är även kallade medvetenhet armband. Det har blivit ett mode uttalande bland ungdomar. Det är oftast används av organisationer för att samla in pengar, stolthet och medvetenhet för en sak. Några armband används helt enkelt som tillbehör eller smycken. Dessa består av olika material som papper, silikon, gummi och läder. Papper armband är märkta med motiv som färgade ränder eller amerikanska flaggan. Dessa band är utmärkta för säkerhet, folksamlingar, dricka ålderskontroll, konserter och andra ändamål.

De flesta människor älskar att bära Silikon armband. Dessa finns i olika färger och mönster. Mest populära färgerna är rosa, rött, gult och svart. En av de mest populära band av denna typ är Gul “Livestrong” armband. Dessa var utformade av Lance Armstrong som är världskända tävlingscyklist och cancer överlevande. Dessa band ges till människor som betalar en dollar till hans cancer välgörenhet och har blivit populära modeaccessoarer.

Närhelst armband distribueras av organisationer visst budskap är tryckt på den. Meddelandet är skrivet på bandet så att folk kan komma ihåg orsaken, samla in pengar och skapa medvetenhet till andra människor. I rosa armband “danandekliv Everyday” skrivs ut. Det betyder att du bör stödja de som genomgår behandling, för att hedra dem som har gått förlorade och för att fira dem som har överlevt. När du distribuerar dessa armband till dina vänner och familj som de kan engagera sig i kampen och påminna kvinnor 40 år och äldre att få sin årliga mammografi.

Enligt dina önskemål, kan du skapa ett meddelande. Numera människor minns orsaken grundar sig på meddelandet. Meddelande tryckt på bandet bör vara sådan att den kan bli ihågkommen av någon. På att se meddelandet som du bör vara i stånd att minnas orsaken. Bortsett från organisationer, är armband används också i födelsedagskalas, särskilda evenemang, påminnelse, möte, annonsering, konserter etc. Många stora problem använder armband för att marknadsföra sina produkter. Varumärke, slogans etc. skrivs på bandet och distribueras i gallerior, konserter och andra platser med mycket folk. Armband distribueras av oro så att folk kan komma ihåg sina produktnamn och slogan på den och köpa produkten. Så meddelande på armbandet göra spelar en viktig roll.

Vissa människor kan inte motstå röka och dricka. Du kan stanna där dricka och röka genom att fördela ett armband med budskapet “stop drinking” eller “sluta röka”. Du kan stoppa den globala uppvärmningen till viss del genom att bära meddelanden som “plantera ett träd”, “minska avfallet”, “byta till grön el”, återanvändning din shopping väska etc. Vissa meddelanden som plantera ett träd kan hjälpa dig plantera fler träd. Ett enda träd kan absorbera ett ton koldioxid under sin livstid.

Kontrollera att armband har en logotyp eller åtminstone namnet på organisationen. Det meddelande som ska skrivas på armband ska vara söt och enkel gillar: Jag stöder barnets rättigheter, Fight Barnmisshandel, Säg nej till droger, stötta djurens rättigheter, Cancer Awareness, Stoppa föroreningen eller spara moder jord. Varje färg representerar en orsak.