skal smycken

Arkeologer tror att de har funnit bevis för att i ett avseende människor betedde grundligt moderna människor så tidigt som 100.000 år sedan: de var tydligen dekorera sig med ett slags status-definiera smycken – de tidigast kända skal halsband. Även i dessa tider, var det på modet att skapa och bära skal smycken. Lite fantasi och lite ansträngning kan skapa utsökta smycken.

Bildas genom havslevande djur för skydd, skal bli spännande och vackra föremål gång kasserade. Inga två skalen är alltid likadana, med former och färgband av naturintresse.

Tankar har samlats och uppträdda i halsband att pryda kungligheter och bäras vid speciella ceremonier som bröllop och begravningar. De gavs till den avlidne som ett sista farväl till sina nära och kära. Numera är västen för varje tillfälle som en modern trend. Shell smycken är vackra påminnelser om naturens skönhet.

Göra skal smycken är inte så lätt som det verkar. De små skal är först in och om tankens säsong är månader spenderas samla en rimlig mängd. När säsongen är över, är det dags att rada upp dem. Innan detta har att göra den tråkiga uppgiften att sortera skalen i olika färger och storlekar och detta är mer tidskrävande än att samla dem utanför stranden. Också brukar nästan varje skal har en liten sten eller en bit av sand som måste avlägsnas innan piercing. En efter en, är tusentals tankar beredd med en liten nål och en av fem slängs på grund av vissa brister. Den mest arbetskrävande att samla, förbereda och tråd, de är naturligtvis den mest värdefulla. Längden på pjäsen dess färger och väglinjemetoden bestämma dess pris.

Otaliga sorter av snäckor och skal smycken återfinns över hela världen. Alla naturliga snäckskal smycken material och naturliga komponenter skal kommer från olika typer av fashionabla havet juveler som puka, paua, troca, Blacklip och brownlip, hammare, nautilus, Mother of Pearl-moppar skal, skal hängsmycken, råa snäckor, mode skal smycken och många andra för att göra naturliga kostym smycken mode kropp och naturliga skal smycken.

Exotiska färger utgår från mor-of-pearl pärlemor av abalone och paua blötdjur. Dessa havet revet och varelser sten bygga skalen när de växer, med ringar av färger grått, blått, grönt, rosa och guld. Paua från Nya Zeeland är mer briljant, med färg finns inuti och utanför skalet. Den pärlemor inuti mollusk snäckor, som ostron, har en pearly iridescence skapats av djurets sekret. Efter att kasseras, är den hårda inre skal ytan vackert införlivas smycken.

bryr
För underhåll av ditt skal smycken, rekommenderas det att återställa dem till sin ursprungsort. Med andra ord kan du använda salt vatten från havet med en tandborste. Om du är inlandsområden, blanda lite havssalt med vatten. Om inte, då helt enkelt ta ett dyk i havet med dina tankar på är det enklaste sättet att återställa dem till deras naturliga skönhet. Använd aldrig kemikalier eller ta dem i kemiskt behandlat vatten.