två olika storlekar sko bärare

Vissa människor kanske undrar varför någon skulle vilja omaka skor, men om du är en av de miljontals människor som har fötterna i två olika storlekar, du vet att du inte kan få ett enda par skor och vara bekväm. Om du försöker pressa en av fötterna i en för liten storlek sko som passar din andra foten perfekt, kan du vara inbjudande problem. Bunions och förhårdnader kan visas att bära en sko som är alltför snäv. En sko för löst på en av fötterna kan leda till blåsor från skons konstant rörelse. Om fötterna har en så stor skillnad i storlek som du inte kan vara bekväm i ett matchat par, kan du behöva titta på Internet för någon av de många sko återförsäljare som tillgodoser dem som behöver omaka skor.

Att köpa skor på Internet behöver inte vara svårt. Du behöver bara veta längden och bredden på båda fötterna. Butiker som bygger på Internet har ofta exceptionella kundservice och majoriteten av dem kommer att utbyta en illasittande par om du upptäcker att de inte är bekväma när de anländer till ditt hem. Det finns många sätt att lära din exakta skostorlek, men du måste vara försiktig i hur du mäter din fot, oavsett vilken kurs du tar.

Efter att du har stått hela dagen, kommer dina fötter sannolikt vara svullna. En mätning alternativ skulle vara att använda en fot skala på en skoaffär för att spela in bredden och längden på båda fötterna. Skon säljare ska förstå att du vill mäta båda fötterna eftersom många människor har omaka fötter. Ett annat val du har är att få en vän för att spåra din barfota på en bit papper. Använd sedan en linjal för att spela in den längd och bredd. Jämför dessa siffror med listorna skostorlek som är gemensamma för många av butiken Internet sko webbplatser.

Efter att du har beställt dina omaka skor, glöm inte att få strumpor också. Om du försöker att bära även en väl passande par skor utan strumpor du kanske känner smärtan av blåsor i en kort tid. När din nya omaka skor anländer, prova dem och njuta av komforten du har genom att bära ett par skor som passar bäst för dig. Du kan handla för udda skor eller skor specialitet på Internet OddShoe.