anpassade Jordan sneakers för jul

Om du har svårt att handla för tonårspojke i ditt hus, kan julhandeln bli frustrerande. Ur leksaken fas och för mycket in i videospel fasen, kan du vara våndas över vad man ska få honom i julklapp. Tonårspojkar som gillar sport kommer att älska ett par anpassade Jordan sneakers som en gåva här julen. Tonårspojkar som inte gillar sport kommer att gilla dessa sneakers eftersom de är trendiga just nu. Populär i skolor över hela landet, kommer dessa anpassade sneakers gör pojken i ditt liv lyckligt på juldagsmorgonen.

Dessa sneakers namngavs för Michael Jordan, den legendariska basketspelare. De var skräddarsydd för honom när han spelade basket. Det finns 24 versioner av anpassade Jordan sneakers som finns på marknaden. Dessa sneakers är? High-top? basket skor, tillverkade av lättviktsmaterial som ger utmärkt stöd för att spela basket. När de först släpptes, de var nyskapande i det att de inte gick så långt upp i benet som traditionella high-top sneakers. Vid tiden Air Jordan 3 släpptes, var höjden av sneaker knappt ovanför ankeln.

Air Jordans blev känd när Michael Jordan började använda dem på banan. De var inte de traditionella vita höga toppar som basketspelare traditionellt bar, och National Basketball Association tjänstemän förbjöd honom från att bära dem. Michael Jordan ignorerade förbudet och bötfälldes $ 5000 varje gång han bar dem under en match. Kontroversen gjorde sneakers ännu mer populära och de blev snabbt den mest eftertraktade skor i detta land och runt om i världen.

Air Jordan 5 version av sneaker är faktiskt den bäst säljande skon i hela linjen, så många människor som faktiskt köper dessa för deras stöd när du spelar basket, i motsats till bara för sitt utseende. Pojkar vill efterlikna Michael Jordan? S flyttar på basketplanen kommer särskilt att uppskatta dessa sneakers.

Den sjätte utgåvan av Air Jordan sneaker var lite galnare, som tillverkaren utformat dem med mycket ljusare färger än tidigare. Denna sneaker är vanligtvis kallas? Flower-power? version av Air Jordans. Om du har ett barn som vill göra ett uttalande, dessa är Air Jordans för honom.

Air Jordan 10 släpptes tillsammans med Michael Jordan? Ar pensionering. Avid Michael Jordan fans kommer att älska dessa sneakers, som sulorna har Mr Jordan? S framgångar listade.

Air Jordan Spizikes är ett annat par populära anpassade Jordan sneakers. De är en kombination av de tredje, fjärde och sjätte versionerna av sneaker. De är märkta med en karakteristisk kardborreband som fäster över den övre delen av sneaker.

Air Jordan verkar vara en tidlös stil för tonårspojkar i hela landet, oavsett om han bär dem på basketplanen eller på gatan. De är gjorda i alla färger tänkbara. Från solid svart till multi-färgad, kan du hitta ett bra par sneakers som kommer att glädja det hård-till-ber pojken i ditt liv.