Dolce och Gabbana klockor – en värld av förnimmelser, traditioner, kultur och Medelhavet natur

Dolce och Gabbana klockor är en del av designer kollektion och världen av Domenico Dolce och Stefano Gabbana, som har gjort ett varumärke av sitt efternamn i hela världen. Dessa två designers har gjort en flagga för deras italienska karaktär, och tolkas och införde sin sensuella och unika stil på en global nivå.

Hollywood-stjärnor som Madonna, Isabella Rossellini och Angelina Jolie är bland sina kunder. När du tittar på deras samlingar av märkeskläder och accessoarer, kan du enkelt se den världsomspännande vädjan, och det är inte konstigt att de syns på så många modell landningsbanor. De har en elegant och excentrisk stil alla sina egna.

The D & G stil kan innebära en kvinna klädd i mycket höga klackar, extremt sexiga behåar som kan ses under rena kläder, eller kontrasteras med en mycket maskulin kritstreck kostym. Inte undra på Dolce och Gabbana klockor finns i ett antal stilar och gå under olika modellnamn. De är en samling i en design rörelse som passar smak och stil av dessa två moderna designers, med en klocka som passar varje personlighet och modekänsla.

De har vunnit internationella utmärkelser för olika linjer i sin samling, och har vunnit internationella designers av året vid ett flertal tillfällen i olika kategorier. Sedan spricker på världen designern scenen i början av 1990-talet har de haft ett rykte för att leda riktningen av modevärlden.

Dolce och Gabbana klockor finns i en mängd olika stilar med namn som Estelle, Nikki, Highlander, Promenade, Rugby, Scotch och Sir D & G, bara för att nämna några. Alla är unika designer kvalitet klockor som har sin egen identitet. Det finns många olika modeller att välja mellan. De klockarmband är lika unika som de ansikten själva, vilket gör varje titta på en unik och vacker klocka som har ett smycke kvalitet om det.

D & G eller Dolce och Gabbana klockor börjar på strax över $ 100 och sträcka sig upp till $ 400 i genomsnitt. De anses mode klockor som förmedlar ett budskap av elegant excentricitet med iögonfallande utseende, och de kommer i män, kvinnor och unisex modeller. Med armband band, vävda nät band guld, metalband länk eller band läder, de båda har en rik kvalitet om dem.

Det finns en mängd av ansiktsformer, och de kommer i silver, rostfritt och guld-toner, i första hand, men det finns också svarta och olika färger. De flesta av kollektionen kännetecknas med D & G över klockan ansikte, och kan ha kristaller, bezel och juvelprydda dekoration. Du kan berätta att du tittar på en fin utformad italiensk klocka som skriker mode och klass när du ser dem.

De är en överklass designprodukt, med en medelklass prislapp, men gör inga misstag med den, de är ett mode investering som har stjärnstatus kvaliteter om dem. Inte undra på att Hollywood publiken är bland de beundrande fans av denna designer kollektion som inte bara inkluderar klockor, men också för män slitage, skor, smycken och naturligtvis, kvinnors tillbehör. Dolce och Gabbana klockor är ett måste för modemedvetna!