hitta din favorit sommar sandaler

Vi längtar alla för varma sommardagar när vi kan halka på våra favorit sommar sandaler och med så många stilar slår kedjebutiker och återförsäljare online i sommar du kommer att bli helt bortskämd med valmöjligheter. Här är vår måste ha sommar sandaler i år.

Gladiatorsandaler
Denna säsongens hetaste trend, gladiatorsandaler är överallt och en kvinnas sommar garderob är inte komplett utan ett par. Gladiatorsandaler kommer i alla stilar inklusive traditionell svart och brunt läder, samt metalliska gladiatorsandaler. Även om de är oftast platta sandaler, hittar du massor av hög klack gladiatorsandaler runt just nu också. De är de perfekta fashionabla sandaler för dessa sommarfester att ta dig från dag till natt med stil.

Remsandaler
Om du letar efter en feminin sandal som är mångsidig nog för alla tillfällen då du inte kan gå fel med en strappy sandal. Den traditionella sommar skor val för så många kvinnor, strappy sandaler finns i så många färger och mönster som du vill köpa fler än ett par. Enkla läder sandaler tar dig hela vägen genom sommaren, medan Diamante, pärlstav eller sequined strappy sandaler är perfekta alternativ till höga klackar för speciella tillfällen.

Fotbädd sandaler
Med sina bekväma formgjutna sulor utformade för att passa dina fötter perfekt, fotbädd sandaler är idealisk för att bära hela dagen lång. Kanske inte en sommar sandal för en dressy händelse, fotbädd sandaler är mer för casual vardags och går bra med så många olika outfits, bära med linne byxor, byxor eller kjolar för en bohemisk look. Majoriteten av skoinlägget sandaler har kork sula med tjocka band, vilket gör dem verkligen lätt att bära

Flip flops
Du kan inte riktigt gå fel med ett par flip flops för sommaren, de är den ultimata sommar skor oavsett om det är på stranden, shoppa eller bara kopplar av hemma. Flip flops kommer i så många stilar dessa dagar att vissa är även acceptabelt som kväll skor. Du hittar den typiska skum flip flops som är perfekt för stranden, medan många andra har hårdare sulor med tunna axelband och en del är dekorerade med blommor, diamantes och massor av glitter.