höjd öka efter puberteten – vad kan du förvänta dig

Människor av korta höjd är alltid intresserad av att hitta ett sätt att öka sin höjd även efter puberteten, men en effektiv lösning alltid tycks gäcka dem. Den medicinska broderskap är fortfarande splittrade i sitt yttrande om möjligheten att höjden förstärkning efter puberteten.

Höjd ökar skor är definitivt en av de säkraste och mest effektiva lösningarna för att titta längre, men låt oss titta på några av de andra alternativen som hävdar att öka din faktiska höjd.

naturliga metoder för att öka höjden

Det finns några populära övningar som sägs hjälpa dig att få de extra inches även efter tonåren. Övningar som gör dig sträcka är den mest populära av dessa naturliga lösningar till att bli längre. Ett antal yogaställningar är också ofta rekommenderas för personer som vill vinna höjd. Dock är den enklaste formen av motion som förmodligen fungerar underverk i höjd augmentation hänger på en bar.

Knä övningar tros också vara särskilt fördelaktigt när det gäller att få längre. Likaså träna med ankel vikter är en ofta föreslås övning för att uppnå detta mycket mål. Det påstås att du kan lägga till 2-3 inches till din längd om du använder ankelvikter på en daglig basis.

Cykla och bada kan också vara ett bra sätt att nå höjd öka efter puberteten. Men, måste du lära dig några speciella tekniker för ridning och simning som sägs öka deras effektivitet.

Slutligen, kan intaget av kalcium rika livsmedel såsom mejeriprodukter och vissa nötter har en positiv inverkan på din längd, eftersom sådana livsmedel underlättar bentillväxt. Dock är denna typ av diet effektivare innan du har passerat tonåren, och det kanske inte ha en betydande inverkan på en vuxen.

några konstgjorda men bra sätt att visas högt

Annat än en balanserad kost och motion, det finns några konstgjorda sätt att få höjd också. Du kan lägga till dessa viktiga inches till din längd genom grooming själv skickligt och genom att kliva in i ett par höjd ökar skor}.

Tröja med vertikala ränder är mycket effektiva i att hjälpa dig att se längre. Du ska aldrig gå för stora eller horisontella ränder, eftersom de kommer att få motsatt effekt och få dig att se kortare. Det finns vissa frisyrer också som gör att du ser både trendiga och tall.

Dock är det enklaste sättet att se längre bära höjd ökar skor. Dessa skor har dolda kuddar som kan göra att du verkar upp till fyra inches längre. Eftersom sulor är dolda, dessa höjd ökar skor ser ut som vanliga skor från utsidan och det är därför de är så effektiva.

Således, har du många alternativ tillgängliga för dig att få några inches i höjd. Du bör välja en som gör att du känner dig mest bekväm och självsäker, och höjd ökar skor är förmodligen din bästa insats.