hur man köper cowboystövlar

Cowboy stövlar, ursprungligen avsedda för cowboys, har satt igång en vurm i dagens mode värld. Många människor älskar att bära dessa stövlar på grund av deras ultra komfort och trendig design. Men att hitta rätt par cowboyboots är inte en bit av kakan. Ta följande i beaktande när du köper dem.

Först är det viktigt att veta att cowboystövlar inte passar på samma sätt som andra skor gör. Tänk på att köpa dina skor efter lunch för fötter expandera genom dagen. I själva verket är mitten av eftermiddagen den bästa tiden att göra din cowboystövlar shopping. Cowboy stövlar köpte på morgonen kommer att visa sig vara för trång på eftermiddagen. Tvärtom, kommer stövlarna hamna alltför lös på morgonen om de köpts efter en lång dag på jobbet. Dessutom rekommenderas det att du har dina fötter mätt med säljare.

Dessa stövlar är tillgängliga med kantighet, rundade och spetsiga tår. Spetsiga tår cowboyboots är de vanligaste på marknaden, men inte plocka denna stil om de inte är bekväma att bära. Väljer att dessa stövlar med tå form som bäst överensstämmer med formen på dina fötter. Om du har breda vrister eller breda fötter, kan någon pojke eller mäns stövlar cowboy vara ett bättre val.

Det är också viktigt att välja ett par cowboyboots med bekväma klackar. Short-krängt cowboyboots ser mer avslappnad och brukar passa de människor som har platta fötter, medan högklackade cowboyboots är dressier för kvällen parter.

Efter att hitta cowboyboots du gillar, du måste prova dem och gå några steg. Välj ett par som passar tätt men aldrig tätt.