hur man väljer rätt pärla smycken för din dam

Shopping för en gåva ses som en strävan efter de flesta män snarare än bara en enkel handling. För dem, kan köpa en present till sin dam ange en ändlös jakt. Men ibland, även om du sökt överallt, du fortfarande olyckligtvis välja fel gåvan. Denna artikel kommer att göra din nästa present-shopping-satsning snabb och enkel.

hitta sin perfekta pärla match

Pärlor symbolisera romantik och renhet. Dess starka association till kvinnlighet ger det möjlighet att avslöja eller förstärka en kvinnas skönhet och kvinnlighet. Pärlor är mycket perfekt som gåvor eftersom de är tidlösa och mångsidig. Men inte bara ta någon pärla smycken ännu!

Som en garderob, vissa typer av pärlor ser bäst på en viss bärare. Läs nedan vad som passar din dam.

• Pärlor i olika nyanser av rosa ser bäst på kvinnor med ljusa hudtoner. Å andra sidan, vita pärlor med silver eller ljusa blå övertoner är perfekt för kvinnor som är mörkhyade.

• Om din kvinna är den yppiga typ, få henne några mörka färgade pärlor med hög lyster. Om din älskling är smal, gå för medelstora pärlor.

• Om du funderar på att ge henne ett pärlhalsband, anser hennes ålder när man väljer en längd. För kvinnor på sina mogna år, lång längd halsband är mest att föredra. För damer på sina unga år, kort längd pärlhalsband såsom kragar eller chokers är den utmärkt val.

hitta den perfekta presenten

Kolla in några av dessa idéer när du väljer rätt pärla smycken för damen du älskar.

• Kvinnor älskar att försköna sina händer. Det är därför de är alltid förtjust i nagellack, lösnaglar, och ja, vackra ringar. Därför föreslår vi att du ger din kvinna en ring sötvattenspärlor. Sötvattenspärlor har de mest romantiska färgval vilket gör den idealisk löfte ring. Leta efter något utformad med sterling silver.

• Om du planerar att be hennes hand i äktenskap, inte bara ge henne alltför
traditionell förlovningsring. Bryt isen först genom att presentera henne några charmiga Akoya pärla set bröllop halsband. För att sätta stämningen, berätta för din blivande fru att bära halsband på hennes bröllopsdag, och sedan dyka upp frågan!

• Om du vill förklara din kärlek på ett tydligare sätt, besluta om en hjärtformad pärla smycken. Leta efter en rosa pärla hängande eller en dubbel hjärta designen pärla ring.

tänka på den perfekta överraskningen

Nu när du har den perfekta gåvan, fullfölja hela paketet genom att tänka på det perfekta sättet att överraska henne. Inte bara lämna över den gåvan. Tänk på de mest kreativa
och färskaste sätt att erbjuda det. Se våra idéer nedan.

• Tänk på en plats som enbart tillhör henne. Det kan antingen vara hemma eller på arbetet. Du kan be om lite hjälp från sin mamma, syskon eller bästa kompis. Se till att hon skulle veta att gåvan är från dig genom att lämna en romantisk anteckning.

• Du kan också lämna närvarande inuti de mest oväntade ställen såsom inuti han skokartong, make-up kit eller kanske hennes underkläder låda. Det är viktigt att hon öppnar området dagligen. Självklart ska du välja den bästa timingen när du placerar den.

• Äkta, choklad är så föråldrad, att ta emot en är faktiskt inte spännande för kvinnor längre. Gör en rolig skillnad genom att placera pärla smycken i en chokladask. Hon kommer säkert att ha en stor överraskning så att du bättre vara där för att bevittna det. Glöm inte att ta en bild!

Inget belopp av rikedom kan aldrig jämföra med hennes sanna kärlek. Allt tillbringade kommer allt vara värt det när du bevittna skenet av lycka i hennes ögon.