modesmycken – som av platina, titan eller guld band att föredra

En gång, kommer att gifta sig med din älskling du måste göra ett val. Nej, inte det ena om förslaget gjorts. Du måste bestämma vilken typ av bröllop band är att köpas. Här är det första valet om ringen, AOS metall. De viktigaste och mest populära material för vigselringar är platina, titan och naturligtvis guld. Alla av dem har sina specifika för-och nackdelar. Sedan dess jewellerymart hemsida, ett handelsnamn för KTD Group sro har förberett en liten vägledning för dig att vara medveten om alla dem. Så, är den viktigaste punkten i denna artikel för att ge dig tydlig förståelse av komfort, förmåner utformning, seghet och kostnader för var och en av metall.

Först av allt låt, AOS tala om komfort, eftersom det, AOS den viktigaste punkten på grund av vigselring är att bäras under hela livet. Och det skulle vara mycket bättre att ha en bekväm, en titan band. Att vara cirka sjutton procent lättare än andra, är titan extremt lätt metall. Också det kan AOS allergivänliga, så människor som har negativa allergisk upplevelse när du bär guldsmycken vara nöjd med sådana attribut av titan tillbehör. Observera att guld smycken är bara hälften guld, kan så andra metaller i legeringen vara skadligt för dig. Fint, titan ringar har profil böjda kanter och detta trick gör dem de mest bekväma ringarna någonsin. Så, om komforten är förgrunden attributet för dig, besök vår e-butik på nätet, som ägs av KTD Group sro just nu för att plocka ut den vackraste hög kvalitet och bästa från titan smycken.

Talar om design alla tre metallerna har en exklusiv möjligheter. Men frästs, kommer titan ge dig bättre fasthet än platina eller guld. Detta attribut gör det bästa kärnmaterialet i alla tillbehör och en vigselring speciellt så du aldrig kommer att förlora inlayed ädelstenar. Även titan ringar är mycket bestående grund av titan, AOS styrka. Å andra sidan platina och guld är perfekt metaller för ädelsten spänning set ringar och kräver bågar så de är gjutna ur formarna eller bildas under stor värme.

Som i alla tidigare fall titan har den bästa hållbarheten också. Mjuka metaller som guld i jämförelse med titan är mer benägna att deformeras och skrapa även under de vanliga bär förhållanden. Platina samt titan är ett starkt resistent mot stötar och märken metall men kräver mer polering som är predisponerade att förlora sin naturliga glans efter en viss tid. Hur som helst, är platina ringar dör hårt även under tuffare förhållanden än guld sådana finns.

Slutligen, låt, AOS prata om pengar. Här platina är en outsider. Guld och titan är mer accepterade ring metaller eftersom de kostar mycket mindre än ovanliga platina band. Den expensiveness av metallen beror på dess sällsynthet. Här lägre prissatta guldringar spelar första pjäsen. Det, aos ett välkänt faktum att de mest populära vigselringar är de fjorton karats guld band. Det kan vara lite konstigt men att vara den bästa stil, bekväma och hållbara metallen titan är mindre prissatta en. Detta orsakas av dess enorma mängder på jorden.

Här har vi funnit att de mest prisvärda och högkvalitativa vigselringar är de gjorda av titan. KTD Group s.r.o. erbjuder stor variation av den eleganta titan smycken på sin web-butik. Bara besöka, köpa och njuta av bär.