några olika sätt att klippa cowboystövlar

Letar du efter något att göra med detta par cowboyboots i din garderob som inte innebär linje dansar eller rider en mekanisk tjur? Tja, har du tur – eftersom som det visar sig, det finns massor av situationer där ett par cowboyboots skulle vara helt lämpligt, och det behöver inte vara inom ramen för västerländska kläder, antingen! Förmodligen den mest klassiska sättet att bära cowboy stövlar är med jeans – en look som går tillbaka till de tider då västra slitage var den förhärskande stilen, och inte bara något man såg i tomma och vita filmer och kostym butiker. Bortsett från att bära cowboy stövlar med jeans, vad är några andra sätt du kan bära cowboy stövlar och komma undan med det utan att det är en western dräkt-tema outfit?

Bära cowboystövlar med leggings eller strumpbyxor är ett annat sätt att föra Legwear in i bilden utanför de sedvanliga jeans. Leggings och strumpbyxor är lite mer vågad än jeans, men det kan fungera ganska bra om du vet hur man gör det rätt. Vissa människor har inga problem att dra bort färgglada strumpbyxor eller leggings under ett vanligt par cowboyboots, parat med en enkel klänning och eventuellt en kofta beroende på väderlek. Leggings och strumpbyxor är bara ett par exempel på sätt att bära cowboy stövlar med olika typer av ben slitage. En förlängning av denna ensemble som kan fungera skulle vara cowboystövlar och en tunika klänning (med eller utan ett par strumpbyxor eller leggings). Kom ihåg att hålla färgerna i din klädsel enkel eftersom cowboystövlar kommer alltid att vara ett uttalande i sig.

Såvitt klänningen går, måste det verkligen vara rätt klänning att arbeta fantastiskt med ett par cowboyboots. Om du väljer rätt klänning och accessoarer, kan du klippa verkligen cowboyboots utan någon associera utseendet med västra slitage. Inget säger “avslappnad elegans” som ett par cowboystövlar bärs med en blommig, lös, ledig klädsel som träffar precis ovanför knät. Hemligheten att dra detta off är att hålla det diskret och subtila, det finns ingen anledning att överdriva med massor av extra “grejer” i form av tillbehör. Du kan gå enkelt med neutrala utskrifter och fasta ämnen eller du kan gå fet med ljusa färger och mönster – antingen sätt, sätter ingenting utanför ser ut som ett par cowboyboots.