Navy SEAL stövlar – varför är de så populära

För några år sedan kan det tyckas märkligt att ett par militära stövlar kan tjäna andra syften utanför planen. Idag har militära stövlar blivit ett mode uttalande för unga män och även en del kvinnor. De håller få berömmelse på allmän begäran varje dag.

Navy SEALs måste arbeta i en mycket tuff och krävande miljöer därför är det av yttersta vikt att deras utrustning är av exceptionell kvalitet så att de kan fokusera på jobb till hands. Och kvaliteten är där dessa stövlar excellera mest. Baserat på state-of-the-art ICS-teknik, dessa skor ger dig ökad komfort och skydd för dina fötter.

mode

Navy Seal stövlar är ett komplett paket. Precis som Navy Seals, dessa skor är symbolen för seghet och elegans. De har en air av självförtroende om dem. Dessa skor kommer oftast i alla svarta eller något ljusare nyanser som grått. De laget mycket väl med gotisk stil kläder som är populär bland den unga generationen.

Utomhusaktiviteter

Folk kommer ofta i situationer där speciella skor krävs, t.ex. jakt, camping och vandring etc. Vad händer om du har ett par som du kan använda för normal användning samt om dessa speciella tillfällen? Navy seal stövlar är svaret, kan de användas för sådan verksamhet.

Paintball har också blivit ganska populär aktivitet idag. Men denna sport kräver speciell utrustning, eftersom det finns en större chans att skada. Navy Seal skor är perfekt för detta. Den unika strukturen av yttersula av dessa skor säkerställer att du får rätt skydd och är lättare att rengöra och återanvända. Inte undra på att barnen går galet för dessa skor.

underhåll

Ett generellt problem med de flesta av skorna idag är att de behöver mycket vård. Annars kommer dina skor förlorar sin form och form. Så är inte fallet för Navy Seal stövlar. Bara torka bort smutsen med jämna mellanrum och tillämpa lite polska (om dina skor är läder baserade) och du är bra att gå. Dessa kommer att visa sig vara värt varenda öre på grund av sin hållbarhet.

fotskydd

Alla militära skorna är utformade på ett sätt så att det finns tillräcklig ventilation för fötterna. Soldater måste passera genom myrar och kärr och om vatten tränger in i skorna kan det orsaka många infektioner och svampsjukdomar. Navy Seal stövlar har en unik design med mikro-porer som reglerar flödet av vattenånga. Detta inte bara skyddar dina fötter, utan också hjälper till att minska den vidriga lukt som resulterar från svettning.

Dessa skor kommer också med stålhätta. Dessa är utmärkta för arbetstagare eller personer som har att göra med tung last som de vid hamnen. Stålet inbäddade tån ger fötterna viktigt skydd i händelse av ett missöde.

Navy Seal stövlar är ett utmärkt komplement till en värld av skor. De kan tillgodose alla dina utomhus och miljömässigt krävande behov. Arbetare, soldater, vandrare eller även barn kan använda sig av dessa spännande skor.