struts cowboystövlar

Om du letar efter den mest populära stil exotiska västra fot slitage, försök struts hud stövlar. Dessa struts stövlar finns i olika färger såsom utsökt glänsande design av Dan Post stövlar. Denna design är en av de bästa, men det kräver ingen hög underhåll. Precis som cowboys hand om sina djur på ranch, ge dessa stövlar rätt vård och detta eleganta exotiska stövlar kommer att pågå under en livstid. Kom ihåg att struts stövlar är ett av de mest bekväma stövlar i stan, och därmed, de förtjänar ordentlig vård.

Cowboykängor gjorda av struts läder är mycket bekväma eftersom de är både mjukt och slitstarkt. Det finns tre typer av struts stövlar. Först, har Full Quill distinkta stötar och porer, och tjock men mjuk hud. Vanligtvis är struts läder av kängan bara finns på vamp. Andra har Smooth Struts nästan platta små spolar och mjukt och andas struts hud. Det tredje är Ostrich Leg mycket lik på huden hos en ödla och orm. Oavsett vilken typ av din struts boot är, är färgen fortfarande en av de första saker att tänka på. Den klassiska svarta, bruna och tan kan ersättas med moderna greener och denim blues.

Struts läder är resistent mot nästan vad som helst när väl omhändertagen. Den struts läder Dan Post stövlar, Dan Post Äkta Struts Ben Boot, är ett bra exempel. Denna glänsande och utsökta par stövlar, en äkta struts ben fot med tretton tums läder skaft, har en full läder foder, ett läder yttersula och cowboy hälen. Det är alltid bekvämt och alltid hållbart. Den har ett R “stil tå och ny kudde komfort innersula Till en början kommer det att finnas en liten glidning i hälen Men ju mer du bär dessa stövlar,.. Den glidning försvinner när dina fötter överensstämmer med stövlar.

Så hur bryr du dig ordentligt för dina cowboystövlar tillverkade av struts läder? Det är enkelt. Först måste du borsta bort smuts och damm eller torka av den med trasa. Sedan rengör struts läder noggrant med en lanolin baserade läder balsam. Efteråt, applicera ett lager neutral sko crème (göra det tunt) och sedan polera den med en mjuk trasa tills du gör det blankt nog. För att göra det ännu glansigare, applicera ett tunt lager av pasta polish på mörkare färger. Istället för att använda apotek varumärken, är det bättre att köpa dessa struts material lädervårdsmedel från din lokala sko verkstad. Det betyder att du håller dina struts stövlar bekväm, elegant och tålig utan att egentligen spendera så mycket.

Dan Post stövlar erbjuder ett bra exempel på en elegant utformning exotisk cowboystövlar tillverkade av struts läder, såsom Dan Post Äkta Struts Leg Boot. Denna struts läder ger dig mest bekväm, mjuk och slitstark par stövlar. Elegant och delikat det kan låta, kom ihåg att struts läder kräver inte en stor sak av underhåll. Bara ta hand om dem som du tar hand om din hud och denna exotiska struts boot kommer att stanna hos dig hela ditt liv.