UGG Classic sand boots 2010-2011

Precis som i det senaste året eller två, för 2010 och in i 2011 finns det en handfull färska stilar att synas på listan över UGG Classic Sand stövlar lineup. En av dessa boot stilar är baserad på en mode släpptes förra året, och är tydligen den mest populära nya UGG boot inom hela lineupen. Den andra är ett helt nytt utseende som många kvinnor kommer sannolikt att swooning över.

Sand UGG Bailey Button Triplet – Förra året Bailey Button introducerades till Classics urvalet från UGG Australia – och en härlig tillägg var det! I år originalet är tillbaka men med en “partner” boot som stiger upp högre, och sann till sitt namn det bär tre stora knäppa knappar på den sida som inte bara är funktionella till bagageutrymmet, men lägga mycket till dess utseende. Denna boot är också mångsidig för kvinnor som gillar att byta ut sitt utseende då och då – det kan västen helt knäppt upp benet (mot knä) eller knäppte lite eller mycket och viks över för en annan stil.

Sand UGG Boot fårskinn Cuff – Det här är en look vars like jag inte har sett i UGG lineup – den i grunden har samma stil som en kort känga, men med en stor skillnad – det finns lång ull omger manschetten av bagageutrymmet som hänger ner till “kiss” fotdelen. Detta är en känga som sannolikt skulle tilltala kvinnor som föredrar en look som går utöver enkla in i världar av verkligt “stylin.”

Naturligtvis finns det andra varianter bland UGG Classic Sand Boots lineupen såsom tidlösa Classic Tall och Classic Short, tillsammans med den första Bailey Button (min personliga favorit). Oavsett vilken specifik boot en kvinna skulle välja bland dessa stilar, mild och raffinerad utseende färgen “Sand” ger en känga som inte bara kommer att gå med nästan vad som helst, men ger en blick av romantik och kvinnlighet till praktiskt taget alla uppsättning kläder.