vad kan sexiga skor gör för mig

Så, vad kan exakt sexiga skor göra för dig? Tja, kanske den frågan skulle vara segermarginal formuleras som vad kan inte sexiga skor göra för dig.

Det finns massor av skäl till sexiga skor.

Om du har sett någon för en tid och är redo att ta din relation till nästa nivå, kan ett par sexiga, högklackade skor gör en outtalad uttalande till din partner. Låt den sakkunnig någon vet var du är i förhållande helt enkelt genom att bära ett par sexiga skor. Någon som kanske inte är så bra på att plocka upp talade ledtrådar bara kan vara mycket mer klartänkt på dechiffrera innebörden bakom ett fantastiskt par sexiga skor.

Även om ingen egentligen tycker om att erkänna det på grund av socialt medvetande, alla vet att en sexig, välklädd kvinna har en fördel på arbetsplatsen. Att inte bortse intelligens på något sätt, men låt oss ta en titt på följande scenario.

Det finns två kvinnor som arbetar i en verksamhet. Båda är extremt intelligent, samvetsgranna, hängivna arbetare. Den enda verkliga skillnaden i de två är deras utseende. Medan en kvinna är sjaskig och klänningar tämligen matronly, den andra är en mycket sofistikerad kvinna som alltid toppar av sin välsittande outfit med ett par sexiga högklackade skor. Vem tror du kommer att fånga chefens uppmärksamhet och bli nästa i raden för en befordran?

Även om chefen är en kvinna, det finns något som talar för företagets image. Kvinnans klädsel är väl passande men inte trashy. De sexiga högklackade skor ger kläderna en känsla av mystik och intriger utan att kvinnan verkar billig.

En annan stor användning för sexig plattform eller höga skor klack är när man går dans eller klubbverksamhet med en grupp vänner. Om du är singel och vill plocka upp en ny kille, säger inget sexigt, singel, och massor av kul som en stor par sexiga hög klack eller platåskor.

Naturligtvis är en av de mest romantiska platser för sexiga skor i sovrummet. Män tycker oftast en kvinnas försök att krydda upp parets sexliv. Det finns en mängd olika sätt att utföra denna uppgift. Kanske en av de enklaste är genom skodon. En sexig klar, fyra tum sko kan se oskyldig och söt, möjligt att ge din partner den oskyldiga fantasin school flickan i hans drömmar. En sexig toffel hög klack skor kan lägga drama till en underkläder set som innehåller en del ludd och ljusa eller subtil färg. En stor zip-up läder boot kan vara ett sexigt sätt att förlänga förspelet som din partner kan säga, måste hitta sätt att packa stövlarna utan att använda händerna.

Så, som ni kan se, det finns massor av sätt sexiga skor kan spela en del i din garderob. Kanske den bästa anledningen för sexiga hög klack eller platåskor är deras förmåga att multi-task. Ett fantastiskt par höga klackar kan få jobbet gjort på jobbet, på dansgolvet, på en dag, eller i sovrummet.