vad ska du leta efter när man köper ett bröllop band

Det finns fyra saker du bör titta efter när man köper diamanter – karat, klarhet, färg och klippning. Men har du tänkt på vigselringar? Vi är överens om att bröllop band inte kommer att bli det dyraste bröllopet köp för dig och det är därför du inte vill spendera en massa tid att ta reda på mer om den önskade bröllop band. Men det är ett objekt som du kommer att använda den varje dag basis medan andra poster såsom förlovningsring inte kommer att användas så ofta.

Fråga dig själv några frågor samtidigt köpa ditt bröllop band:

1.Vad typ av bröllop band du föredrar-designen bröllop band, vanligt bröllop band eller traditionella?

2.Do du föredrar en märkesvaror bröllop band eller du vill minska kostnaderna genom att välja samma design minus varumärket?

3.What slags prissättning av bröllop band du tittar på?

prissättning

Om du föredrar ett traditionellt bröllop band det kan kosta dig mellan $ 100 – $ 150. För en hög kvalitet designer bröllop band du kan ha att spendera mellan $ 300 – $ 425. För en märkesvaror bröllop band priset kommer att vara i intervallet $ 700 – $ 1200. Du måste komma ihåg dock, kommer tanken på att betala mer för en märkesvaror bröllop band inte verkar mycket smart när du kan köpa samma objekt minus varumärket.

två ton, vitt guld eller gult guld

Vid val av metall typ eller färg på ditt bröllop band du vill överväga ett par punkter, även om det fortfarande återstår ett personligt val. Vitt guld är lämplig för dem som inte är så hårt i smycken eller de som vill synas subtila. Medan guld kommer också under den nuvarande trenden men gult guld har fortfarande inte förlusten dess popularitet ännu. Återigen blir mode sekundärt eftersom du ska bara välja vad du kommer att vara bekväm att bära under en lång tid. Två tonen vigselringar är ett annat alternativ värt att titta på. Dessa är en utmärkt blandning av rika och subtila toner. Eftersom du får utseendet av både vitt och gult guld färger kan du matcha några andra smycken med ditt bröllop band. Å andra sidan om du köper medan guld band, kommer den framtida smycken du ska köpa tvinga dig att köpa mestadels vitt guld. Samma logik gäller att bära gula band guld bröllop. Två toner vigselringar, å andra sidan, lägga mångsidighet till dina smycken samling.

Branded vigselringar

Alla vigselringar som finns på marknaden är inte designade namn vigselringar men deras kvalitet är att matcha till det bästa. Skillnaden mellan de två är priset (mestadels). Branded bröllop band kostar mellan $ 700 – $ 1200; medan de generiska versioner kostar mellan $ 300 – $ 425.

Design band

Samtidigt välja utformning band, är personliga val något som betyder en hel del. Endast praktisk aspekt är att mode är ängsliga trender, men du kommer att bli kvar med ditt bröllop band under många år efter ditt äktenskap. Du vill välja hamrade designen band om du använder händerna mycket såsom i byggnadsarbetet eller andra jobb mycket krävande för dina händer.