cowboystövlar – uppstarten som aldrig kommer date_

Olika skor modenycker kan komma och gå, men en stil som alltid kommer att stanna i modet är cowboy boot. Den västra look komplett med prärie utskrifter och tofsar gör ofta ett framträdande på catwalken, men även när det inte är att påverka designers, lite av vilda västern lever kvar i cowboykänga året runt.

Klassiska cowboyboots kommer upp någonstans mellan vaden och ankeln och har en chunky klack som ofta är vinklade inåt. De har en svagt spetsig tå och deras andra utmärkande kännetecken är deras höga sidor med V front. De har också ofta flikar på vardera sida också. Traditionellt bärs av cowboys och populär bland fans av Countrymusik, cowboyboots är nu enormt populär över hela världen.

Eftersom de är så mångsidig att den är lätt att se varför. På grund av sin tidlösa form, kommer inte bara att de inte hittills på årsbasis, de är också bra att bära året runt i ur och skur. Som är vägen med mode, är cowboykänga utvecklas alltid, så att du kan hitta alla typer av inkarnationer tillgängliga.

Det finns så många sätt att bära boots också. Här är några av våra favorit sätt:

Land flicka klassiker
Cowboy stövlar och jeansshorts går ihop som mjölk och kakor. Det är en look som arbetade för Daisy Duke och kommer att fortsätta att arbeta för somrar framöver. Cowboy stövlar kan se ganska sexig som sin lös form runt ankeln verkligen visar i form av benen – så gör inte över-göra det! Nyckeln till denna look är att det ser lätt så håll det okomplicerat med en helt vanlig skjorta eller tee och enkla tillbehör. En solbränna hjälper också!

En feminin sommar look
Blomtryck kjolar och klänningar finns överallt på sommaren. Snarare än ballerina pumps eller sandaler, prova sammanslagning en söt klänning med chunky cowboystövlar för en funky mix av manligt och kvinnligt. Med rätt tillbehör denna look kan fungera för dagtid eller för att gå ut på natten. I huden sommar ljusa toner bör hålla sig till brunfärgat stövlar med bara ben eftersom dessa kommer att vara mer smickrande. Mörkt färgade stövlar kunde förkorta benen om du bär mörka strumpbyxor också.

Edgy Rock chick stil
För en modern twist på cowboykänga, prova en slouchy dubbade par. Svarta cowboyboots och svarta skinny jeans kommer att ge dig en rock’n’roll look som är enkel men slående dag eller natt. Leta efter dubbade tillbehör för att matcha men inte gå över toppen – låt dina stövlar sköta snacket!