lägga till visuella intresse för diamanter förlovningsringar med olika geometriska former

Införliva olika geometriska former i diamant förlovningsringar skapar ytterligare visuellt intresse. Detta kan göras genom att välja ett geometriskt formade center diamant för en patiens eller annan stil diamant förlovningsring. Effekten kan också uppnås genom en ring miljö där runda eller princess formade diamanter ställs i en konstruktion för att betona en speciell form. Äntligen en mer traditionell rund diamant center förlovningsring kan ges visuellt intresse geometriskt genom att para ihop det med en enda eller par diamant vigselringar som bildar en geometrisk form runt centrum diamant (er).

När du väljer en viss diamant, är den första fråga alltid om den personen har en favorit diamant form. Om de gör det, är det definitivt den form som du vill markera. Annars, fundera över hur de olika former, med bollen park dimensioner, ser på personens finger. Tänk dock att diamanter karat storlekar bestäms av vikt dimensioner. En markisinnan, smaragd cut, päronformad eller kudde diamant kan lägga en hel del visuella intresse för en solitär eller annan ring inställning. Lika vacker och tilltalande är en prinsessa diamant set vände för att ge en diamant formad look.

Uppnå effekt med rund och prinsesslipade diamanter ger vackra resultat också. Prinsesslipade diamanter grupperas tillsammans och vände kan användas för att skapa en större, mer omfattande diamantformade look. Runda diamanter som omger en större smaragd cut, lånar oval eller rund diamant i en gloria mer visuellt intresse förutom att göra den resulterande ringen verkar mer omfattande på mottagarens finger. Kombinera prinsessa formade eller runda diamanter grupperade i centrum samt i virvlar eller band kan användas för att skapa mycket distinkta och utsökta diamantringar engagemang och bröllop uppsättningar ring.

Att ha en traditionell stil rund diamant center förlovningsring, princess cut eller tre sten runda eller prinsessa diamant förlovningsring betyder inte ytterligare visuellt intresse inte kan läggas till. Para ihop dessa ringar med en eller två vigselringar bandet som innehåller rundad, snurras eller triangulära detaljer kan skapa en vacker unik effekt. Till exempel, en runda patiens med två vigselringar som när de kombineras skapar en diamant form runt centrum diamant eller två vigselring set som bildar en cirkulär eller oval form runt diamanten centrum. Olika stilar av uppsättningar vigselring kan också prövas som ligaspel med tre sten diamant förlovningsringar samt andra ringar stil för att ge önskad effekt.

Oavsett hur du infoga geometriska former för att producera visuellt intresse för din diamant förlovningsring, gör detta är säker på att producera en utsökt ring eller vigselring set som kommer att stå ut, uppmuntra många kompletterar och ger bruden en ring som kommer att vara älskad för många år framöver. Det skulle också kunna vårdas som en familj släktklenod att passera ner till framtida brudar. Lägga visuella intresse kan vara precis vad som behövs för att ta en ring från vanliga till extraordinära.