Adio skor – en extrem sport fanatiker dröm

Adio Skor är skridskoåkare ‘dröm skor. Adio skor görs av Adio Footwear, en amerikansk verksamhet skapas av pensionerade pro skateboardåkare Chris Miller in 98. Dessa signatur skor och sneakers är designade för män och kvinnor som är skateboard entusiaster och av dem som verkligen vet skateboarding. Adio är specialiserat på skater skor så att du inser att du verkligen får den kvalitet som en skateboardåkare kräver att prestera väl på rampen eller på gatan. Adio mens skor och Adio kvinnor skor är byggda för att åka skridskor, 100% säker.

Adio (uttalas som “Audio”) är faktiskt gjorda av högkvalitativa material som håller länge att uthärda de mest utmanande skateboarding stunts. Deras skor linjer inkluderar skate skor, sandaler samt designerns skor skridsko för män och kvinnor. De tillverkar även skateboard skor för ungdomar. Top skridsko proffs och myndigheter som Ed Selego, Joey Brezinski, Jordanien Hoffart, Chris Troy, Ernie Torres, Anthony Schultz, Moose, Nick Tucker, Jeremy Wray, Shaun White, Tony Hawk och Bam Margera har alla gjort skor för Adio. De är alla verkliga människor som verkligen lever och andas skateboarding.

Detta skomärke komma i spets-up samt slip-on med ett brett utbud av mönster och färger att välja på. Professionell modell skateboard skor erbjuds också. Välj från en samling av skor och sneakers heter, utvecklas, och godkändes av vem som är vem inom skateboarding arena som varumärkets Torres V1 och V2 spets-up sneakers skapade av professionell åkare Ernie Torres. Denna varumärke skor och sneakers för barn är likaså mycket populär, eftersom riktigt plånboksvänlig. Skapad med säkerhetsegenskaper i åtanke, är skor och sneakers för barn gjort med grippy gummi yttersula. Deras skridsko skor finns i olika storlekar varierande från ungdomar till vuxna, för både män och kvinnor.

Adio använder material såsom etylen vinyl tyg acetat (EVA) och även gummisulor Cup för en lätt och bekväm skateskor. Vulkaniserat sulor för stor hållbarhet. Märkesvaror skor och sneakers från denna label användning canvas, skräddarsydda skinn, mocka samt gummi för styling. Även shoesfocuses på techie överlägsenhet och trygghet de inte glömma bort behovet av styling. Färger och mönster kombineras för att producera en attraktiv söker skate skor. Funktionalitet och design är väsentliga för denna signatur skor.

Skodon som Torres, hämnd, Dean, Crane, Radley, Riviera, Copley, Standard Mid, version, Snap, Hamilton och Oath är existerande och uppdaterade versioner av sina senaste design. Dessa skor fånga essensen av en skridskoåkare livsstil: fascinerande, spännande och entusiasmerande. Upplev den livsstil med Adio. Se till att du tar en titt på Kenny skor serien, de är fantastisk!