få dina smycken att glänsa

Rengöring smycken hemma kan göras. Det finns professionella saker att prova och även några huskurer. Varje smycke kan behöva rengöras annorlunda för att inte förstöra det. Det finns några tips att följa och några råd för att följa för vanliga problem när du rengör den.

Rengöring av smycken kommer att få dig att må bättre. Du kanske har mer smycken hemma då du tror. Under åren är det vanligt att samla in den och förvara den i en speciell låda. Ofta glömmer exakt vad de har. En stor sak att göra på en regnig dag är att titta igenom ditt smyckeskrin för att se vad du har och putsa upp det. Det kan finnas några gamla halsband eller pärlor som du kan bära igen.

För att göra dina smycken gnistra och lysa igen finns det några saker du kan göra. Den första innebär att man använder en mjuk trasa eller en bit filt. Du kan försöka gnugga posterna med dessa dukar att se hur mycket smuts lossnar. När detta är gjort, kan du torka av dem med varmt vatten.

En icke slipande rengöringsmedel kan användas efter att du har tvättat smycken med varmt vatten. Du helt enkelt torka på produkten och torka sedan torrt. Det noteras att vissa objekt inte kan rengöras med icke slipande poster på grund av det faktum att det kan repa dem. Dessa bitar är, smaragder, rubiner, korall och turkos.

Ädelstenar kan färgas av konstant parfym användning, kosmetika och märken svett. Det är viktigt att hålla dessa stenar rengöras med en trasa. Pappershandduk använder för att rengöra smycken kan lämna juveler med repor.

Guld kan rengöras med en mjuk borste och varmt vatten. Vattnet kan ha en blandning av tvättmedel, så länge de är doftfria. Silver innebär massor av rengöring. Det är ofta en metall som befläckar snabbt. Bara hålla den torkas av med en mjuk trasa kan hjälpa den att hålla längre innan rengöring.

Pärlor kan endast rengöras med en mjuk trasa. Allt annat kommer att repa dem. Pärlor kan inte lagras i närheten av guld eller vissa typer av ädelstenar som det kan missfärgning pärlorna.

Det finns också några huskurer att prova. Vissa människor använder naturliga lösningar för att rengöra smycken och svära vid deras effektivitet. En idé är att rengöra den i svalnat potatis vatten. Ett annat påstående är att använda en tandborste och klistra in, även om vissa experter hävdar att borsten och pastan kommer inte att göra något bra, men faktiskt skada objekten. En annan idé är att dra det i salt, bakpulver och vatten i några minuter och ta sedan bort och skölj. Även om dessa idéer kan fungera för vissa typer av smycken är det tillrådligt att använda din egen försiktighet.

Komma smycken att gnistra igen kan ta del arbete. Det ser allt bra i början i butiken under dessa flashiga lampor, men när du får hem dem och bära dem för lite, plötsligt färgen isn `t så ljust, diamanter ser tråkigt och silver missfärgat. När detta händer vi kämpar för att hitta rengöring svar så att vi kan åtgärda problemet. Det är dock viktigt att notera att alla typer av smycken rena på olika sätt. Det bästa du kan göra är att förhindra att den blir riktigt smutsig genom att upprätthålla dem med en mjuk trasa regelbundet.