4 trender i damskor

Modetrender kommer och går, men en stor par skor har uthållighet. Nyckeln är att avgöra vilka skor trender att investera i för framtiden och som kommer att blekna bort. Online-återförsäljare som Masseys och Shoes.com har expanderat de trendiga och tidlösa valmöjligheter för kvinnor. Här är några skor trender att tänka på när du handlar:

Ett. Komfort är kung

Även om du kan fortfarande hitta spetsiga tår och klackar stilett, har trenden gått mot att vara bekväm, även när du är på fötterna hela dagen. Populära stilar har chunky klackar som ger dig mer stabilitet, bredare lådor tå som hindrar tårna från att möjlighet tillsammans på botten av högväxt skor, och gamla favoriter skola som sandaler och lägenheter.

2. märker detaljerna

Ett par bra skor blir du märkt att de gör din stil sticker ut utan att tynga dig. Gå med stort och djärvt för speciella tillfällen, men för varaktig, vardaglig stil, ser till knappar, nitar, strass, remmar, fuskpäls och andra mindre detaljer.

Tre. passar för sport

Sportskor är alltid populära, men de har kommit en lång väg från gummisulor gymnastikskor. Dagens varumärken är utformade med de sporter du älskar i åtanke och många har speciella stöd stötdämpande och sulor för att maximera dina vinster.

4. toppar och dalar

Boots går aldrig ur stil och heta trender kontinuerligt loss. Du hittar skinny och tjocka klackar, plus höjder som spänner från ankel-hög tossor till halva vaden, knä och högre.