bröllop smycken

Bröllop har alltid en speciell plats i någons hjärta över vad någonsin kan kulturen vara eller traditioner som styr den sociala inställningen i samhället. Dessa känslor bryter bort alla gränser och kön i syfte att säkerställa överlevnaden av den mänskliga rasen. Den enda skillnaden är i kultur och traditioner. Vad är det viktigaste som kommer till ens sinne om bröllop? Kostymerna, förstås! En viktig aspekt som skiljer västerländska och asiatiska bröllop är kulturen. Medan västvärlden har en subtil fest, är Asiens flerfärgade nyanser av sin kultur är mycket tydlig i sina genomarbetade, högljudda och färgglada bröllop. Bruden från väst kan bära en designer klänning och väldigt lite smycken, medan den asiatiska brud smycken är mer färgstarka och genomarbetade. Det finns många religioner i Asien. Denna skillnad är tydlig i deras bröllop ritualer och kostymer också.

Guld har alltid varit den föredragna metallen i de flesta ekonomiska beslut som är av stor betydelse för de asiatiska bröllop. När den gula metallen anses lyckobringande, är typiskt asiatiska brud smycken anses ofullständig utan guld ornament och bestod i huvudsak av traditionella ornament. De flesta av dem på ett sätt gick vidare från generation till generation. Detta gäller för de flesta av den asiatiska brud smycken. Asiatisk brud smycken består mestadels av armband och armband bärs på handen, örhängen, ringar finger, halsband och andra delar hals, näsa ring, Tika som bärs på huvudet vid delning av håret, armband, vristsmycken, och manschettknappar och så vidare. En annan aspekt av asiatisk brud smycken är att den har anpassats till förändrade tider. Det är inte att säga att det inte finns någon traditionell brud smycken, men om man tittar på de olika förändringar som ett asiatiskt bröllop har genomgått, kommer du att inse att asiatiska bruden smycken idag handlar inte bara om guld men en hel del silver, platina, ädelstenar och halvädelstenar bidrar till asiatisk brud smycken.

Men bär enkla klumpar av guld är inte tillräckligt, det har varit utformad i mönster och design. Mönster som också har genomgått ett hav av förändring. Tidigare var templet smycken den främsta inspirationskällan för asiatisk brud smycken men sen naturen och allt vackert har bidragit till de nuvarande mönster brud smycken. Inte att säga att den nya generationen brudar föredrar dessa enkla men eleganta bitar till tunga traditionella smycken. Några av de populära delarna av asiatisk brud smycken är halsband och armband gjorda av kristaller, tiaror, ringar cocktail, smaragd ringar öra och armband, bitar hals, armband och ringar tillverkade av topas, smaragd, safir, etc. Några av de mest populära mönster har namn som kommer att ge dig en omedelbar beskrivning av sina konstruktioner. Till exempel, Fuschia fantasi halsband och örhänge set – som namnet antyder, påminner designen en av en fantasivärld. Sedan finns det rosa kristall cirklar halsband och örhänge set – det finns runda rosa kristaller sällskap av ett foder. Ta en vintage choker satt i kristall till exempel. Vintage chokers var oftast gjorda av guld i tidigare dagar men som kristall smycken blir populär med bruden och familjer, har kristaller kommit att pryda vintage asiatisk brud smycken också. Är inte denna blandning av tradition och modernitet häftigt? Så tror inte, gå och välja bland de tusentals vackra prydnader tillgängliga för att göra din dag ännu mer speciell!