den främsta orsaken till att utbyta bröllop eller förlovningsringar i antikens historia

Traditionen att bära bröllop eller förlovningsring på fjärde fingret kommer från en grekisk fabel. Det sades att fabeln att en ven, dvs vena amoris eller ven av kärlek i det fingret direkt samband med hjärtat. Därför bär ring speciellt bröllop eller förlovningsring på det fingret skulle innebära långa lastingness av din relation. Men i denna ålder av vetenskaplig forskning och upptäckter denna teori om kärlek har förbjudits av medicinska forskare och vetenskaplig skola.

I medelåldern flesta vigselringar är bäddade med färgstarka ädelstenar. Dessa färgglada pärlor symboliserar livet. Den minsta trolovning ring på skiva gavs till två år gamla prinsessan Mary, dotter till Henrik VIII, på händelsen av hennes engagemang till barnet Dauphin av Frankrike, son till kung Frans I, i 1518. Den lilla guldring, monteras på hennes finger, sattes med en värdefull diamant. Historiker är av den uppfattningen att saken trolovningen har sitt ursprung inte till metallen men papyrus strängar av de växtarter, vridna för att bilda ringen.

Denna akt att utbyta ringar är tittat på olika sätt i olika länder. Det finns sådana förklaringar som förklarar att denna handling skulle legalisera bindningen av män och kvinnor före äktenskapet. Tills idag här tror att det är en akt av att ta livslångt engagemang. Men vissa historiker tror att denna handling användes också som ett sätt att hävda ingrepp flickan en egenskap hos den man som hade gett henne ringen. Enligt den arkeologiska undersökningen denna ritual antecknades först i Egypten. Då är detta utbyte sågs som ett jordiskt engagemang aldrig sinande kärlek och respekt för “skulle vara” man och hustru. Denna bild var inte alltid lika för alla som i andra länder samma ritual har en rättslig betydelse med det. I romersk kultur detta utbyte av ringen ansågs som rättsligt åtagande. Seden var så här som en flicka accepterar detta från en man och det blir hans lagliga rätt att gifta sig med henne i framtiden. Flickan är sedan inte kan ta bort sig själv efter att acceptera ringen. Detta medförde en förändring i orsaken bakom ringen presentationen, där ringar presenterades inte av kärlek utan ‘märken av egendom “. Den blivande bruden skulle fastställas och bokade till det nya hemmet lämnar inget utrymme för henne att springa iväg. Det var så mycket som bokar inom polisdistrikten av hem för livet – äganderätt som man skulle kalla det.

Från denna tradition kommer vi att veta att hon blir tvungen att gifta sig med den speciella personen som hon har utbyta hennes ring. Med detta faktum i åtanke romarna först gjorde sina ringar med järn men så småningom om skönhet och hållbarhet som de började göra sin vigselring med guld och silver med ädelstenar utsmyckningar.

Denna praxis av ägandet fortsatte genom tiderna på grekiska också. Senare denna beställnings förändrats med tiden och nu finns det tecken på fastighetsrelaterade med det.